TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines L3.665.4.76.6

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines L3.665.4.76.6

Mesaj ulutasgrup » 28 Kas 2013, 17:55

Herkese merhabalar LONGİNES L3.665.4.76.6 model saat almayı düşünüyorum. Saati daha önce kullanan ve inceleme sansı olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler Kadir.
Kullanıcı avatarı
ulutasgrup

Re: LONGİNES L3.665.4.76.6

Mesaj Cct » 28 Kas 2013, 18:12

Ben inceledim.

Hemde uzun uzun inceledim :) Hydroconquest maxi chronograph diye geçiyor.

Öncelikle çok ama çok büyük bir saat olduğunu söylemek istiyorum. Çok ince bileklerim yok fakat yine de devasa durdu. Saatin çapının 47mm olması lazım ki diver bir saat için bu çok büyük bir ölçü. (Saatin yüksekliğide fazla taş gibi duruyor bilekte)

Ben silikon kayışlısını denemiştim yine de çok ağırdı. Metal bilezikle gülle gibi oluyordur heralde! Ben ağır saatleri çok severim ama aklınızda bulunsun, saat ağır.

Mekanizması ETA 7750. Bu fiyat aralığındaki bütün kronograf saatlerde bu mekanizma var. Oldukça güvenilir, bilinen bir makina.

Son olarak kronograf tuşlarının çok sert olduğunu söyleyebilirim, basmak için abanmanız gerekiyor :) Sanırım butonların tepe korumasıyla bütünleşik olmasıyla alakalı bir durum.

Eğer bileğinize büyük gelirse ufak versiyonu da var. Görsel olarak bir farkı yok sadece daha ufak.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Longines L3.665.4.76.6

Mesaj ulutasgrup » 29 Kas 2013, 00:32

Bilgileriniz için teşekkür ederim Cct arkadaşım. Ben saati görmedim yurt dışından gelecek. Sadece videosunu izledim saat gerçekten biraz büyük ben zaten 45 ve üzeri saatleri seviyorum. Sağlamlık ve kalite bakımından sizde iyi diyorsunuz o zaman alınabilir. Kolda duruş nasıl ben buradayım diyor mu saat, sizde bilirsiniz ki duruş önemli. Model olarak sadece çelik ve slikon kordon olan modeli var yani sadece iki tercih yapabilirim. Ömürlük bir saat olmasını istiyorum umarım tatmin eder.
Kullanıcı avatarı
ulutasgrup

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners