Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
necati » 21 Kas 2013, 15:45
knopfler yazdı:içinde bulunduğumuz durum ibreyi tekrar orient mako ya çeviriyor galiba

Her ikisini de gördüm. SKX007, mako ya göre çok daha fazla kalite hissi veriyor. Kişisel görüşüm elbette. Yurtışından almak çok zor değil. Paypal hesabı alıp ebayden siparişle satın alabilirsiniz.
-

necati
-
smhhhh » 21 Kas 2013, 15:54
sanalpazar üzerinden satan bir satıcı vardı, dileyen old. vakit getittiriyordu. Fakat sanalpazar da değil artık sanırsam. Satıcının başlığını size ö.m olarak atıyorum.
-

smhhhh
-
Timsah » 28 Kas 2013, 01:26
Bende bu saatten arıyorum Bursada çarşıda çoğu seiko satan saatçileri gezdim hemen aydın saatten bakıyolar tabi orda olmadığı için yok deyip diğer diver modellerini önermeye başlıyolar uçuk fiyatlarla . Ebayden de hiç alışveriş yapmadığım için temkinliyim sanırım ebayden başka çare yok

Umut doğar genellikle, her şey umutsuzlaştığında.
-

Timsah
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 146 misafir