TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SDGC025 6R21 Automatic Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SDGC025 6R21 Automatic Bilgi ve Yorum

Mesaj tiktak98 » 18 Kas 2013, 02:17

selamlar arkadaslar,

Uzun zamandir 500 -1000 dolar araliginda cok klasik olmayan , deri kayisli , otomatik bi saat arayan ben , az once bu saati gordum,ilanda kasim 2013 cikisli diyor , ne dusunursunuz bu saatle ilgili..mekanizma 6r21 diyor , cok bilgi sahibi olmadigim icin soruyorum , bu mekanizma kurmalimi oluyor , yani herdaim saati kurmak zorundamiyiz ? yani surekli kolumuzda takili olsa bile kurmak mi gerekiyor ?

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-SDGC025-BRIGHTZ-Watch-/171163846822?pt=Wristwatches&hash=item27da2908a6
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: bu Seiko SDGC025 hakkinda ne dusunursunuz

Mesaj tachyon » 18 Kas 2013, 11:39

Saat güzel ama fiyat olarak çok pahalı. O fiyatlara hem de yurt dışı ne Swiss'ler alınır. Üzerinde otomatik olduğu yazıyor zaten kurmaya gerek yok. Ama bildiğim kadarıyla o mekanizma seikonun üst segmente yakın mekanizması aynı zamanda elle kurulabilme ve second hack yani ayar yaparken saniyeyi durdurma özelliği de mevcut. Ben olsam o fiyat aralığında Swiss saatten başkasına bakmam. Amazon ve Ebay'de spesifik arama yaptırarak size uygun bir saati mutlaka bulursunuz.
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj raven » 18 Kas 2013, 11:52

marka ve model güzel fakat fiyat düşündürücü.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Erdem35 » 18 Kas 2013, 12:05

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj tiktak98 » 18 Kas 2013, 19:19

Erdem35 cok tesekkur , fiyat oldukca iyi burda 734 diyor , bilemiyorum site alisveris yapmak icin guvenilir bi sitemi..

tachyon , varsa tavsiye modelin sevinirim belirtirsen , ben uzun zamandir bu seiko tarzi otomatik bisey bakiyorum.tissot le locle ve visodate bana biraz fazla klasik ve duz geliyor , yoksa ilerleyen yaslarda alinabilir tabiki :D onun disinda begendigim Premier serisindeki moonphase modeli var ama otomatik degil o , kinetic..eger o moonphase otomatik olsaydi bi saniye dusunmezdim zaten , onun yeri serisi sanirim 600-700 dolar civari..

aslinda bu seikonun bi videosunu aradim ama bulamadim , bikac adet resim var sadece internette , daha detayli gormeden de alinmaz yani..
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Seiko SDGC025 6R21 Automatic Bilgi ve Yorum

Mesaj Erdem35 » 18 Kas 2013, 22:40

O siteden alışveriş tecrübem olmadı ancak forumda oradan alışveriş yapanların bir sorun yaşadığını duymadım... :?
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj tachyon » 19 Kas 2013, 12:16

Bildiğim kadarıyla sözü geçen siteden forum müdavimi Hozburun sorunsuz alışverişler yapmıştı. Kendisi ile irtibata geçip daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Size tavsiyem benim de arama yaparken çok sık kullandığım Amazon yada Ebay saat arama özelliğini kullanmanız. Ben aşağıya 500-1000 dolar arası Amazon Swiss saat aramasının linkini yazıyorum. Daha net sonuçlar için soldaki arama opsiyonlarını kullanın. Beğendinğiniz saatlerin model numaralarını Türkiyedeki fiyatları öğrenmek için kullanıp en azından fiyat karşılaştırması yapmak daha mantıklı.

http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_36_ ... =386698011
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj asymptote » 19 Kas 2013, 13:01

Forumdaki Satılık Saatler & Kayışlar bölümünü incelediniz mi? Şu saat güzel mesela, fiyatı da uygun:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=11806#axzz2l4cZYn6T
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners