TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bulgari Saat İle İlgili Yardım

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bulgari Saat İle İlgili Yardım

Mesaj ceo35 » 28 Nis 2010, 13:27

Sevgili dostlar resimdeki 2. el Bulgari saati satın almak istiyorum.Fiyatı 1300 -1500 Euro aralığında.Saat ile ilgili bilgi ve fikirlerinizi alabilirmiyim ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ceo35

Re: Bulgari saat ile ilgili yardım .

Mesaj 2fast4u » 28 Nis 2010, 15:57

1300-1500 dolar araligi daha dogru olur. 2.el oldugunu var sayıyorum. Deri kayis orjinal sanirim. Şık ve sade modellerden bulgari scuba
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj ceo35 » 28 Nis 2010, 17:00

Paylaşımınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ceo35

Mesaj razz » 28 Nis 2010, 18:00

Aynı modelin siyah kadranlı olanına bakmanızı tavsiye ederim zira çift taraflı anti-refle kaplamalı cam saatin siyah kadranıyla çok güzel uyuşuyor.. Ayrıca model Scuba değil, scuba modellerin bezeli dönebilen dalgıç tip bezeldir ve min. WR200M su basıncına dayanıklıdır.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 29 Nis 2010, 12:24

ayni saatten var metal kayisli fakat uzerinde wr ibaresi hic dikkatimi cekmedi .bezelin donmedigi varsayimi da herhalde dogrudur .Bu siteden sonra kendi saatlerime bile daha dikkatli bakar oldum masallah herkes isminden daha emin bu konularda
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 29 Nis 2010, 12:25

ayni zamanda fiyat tahminimde dikkate alinmasin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj ceo35 » 29 Nis 2010, 12:54

Fiyat tahmininiz için tekrar teşekkür ederim fiyatını tahmin edememe rağmen pazarlıkla sizin öngördüğünüz fiyat aralığında ürünü satınalabileceğimi sanıyorum yada satınalmam beklerim, aslında kafamı kurcalayan bulgari saatin mekanizması özellikleri nasıl ,doğru bir tercih mi bu sizce?
Kullanıcı avatarı
ceo35

Mesaj razz » 29 Nis 2010, 13:15

Bulgari, kullandığı mekanikten ziyade özgün dizaynı ve marka bilinirliliği ile ön plana çıkan bir markadır.. Dolayısıyla komplike ve in-house mekanikler peşindeyseniz çok doğru bir tercih olmaz..

Ben resmini yolladığınız modelin siyah kadranlısını kullanmıştım.. Şık ve kaliteli olduğu gibi marka açısından da oldukça prestijli bir saatti.. Beyaz benim pek hoşlandığım bir kadran rengi değildir ancak elbette kullanacak kişi için durum değişik olabilir.. Bir de mümkünse deri veya kauçuk(plastik) kayış yerine çelik bilezik tercih etmenizi öneririm.. Zira çelik bilezik son derece komforlu olduğu gibi deri veya kauçuk modellerdeki yıpranma çelik için sözkonusu değildir..

Fiyat konusu da elbet değişken.. Ben benim kullandığım model için 1550 USD ödemiştim.. Satarken de 1500 USD'ye verdim.. Kutusu ve sertifikası olan, temiz bir saatti..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners