Saat Mekanizmalar覺 ve Teknik Bilgiler Konusunda Payla覺m B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Mekanizmalar覺 B繹l羹m羹nde Bir癟ok Mekanizma reticisi Firman覺n Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detayl覺 Fotoraflar覺 ile Ulaabilirsiniz. Ayr覺ca Saatlerde Kullan覺lan Teknolojileri A癟覺klayan Detayl覺 Bilgilendirme Konular覺n覺 Okuyabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
numan1ol » 11 Kas 2013, 14:07
Slm arkadalar size sormak istediim ben de eski k繹stekli bir saat var ben bu saati saatciye g繹sterdim ve bana saatin direinin k覺r覺ld覺覺n覺 burda yapayaca覺n覺 s繹yledi sizden ricam istanbulda anadolu veya avrupa yakas覺nda g繹sterebileceim bir saat usta varm覺 ? (unutmadan saat 50-60 senelik nacar marka ) imdiden teek羹rler.
-

numan1ol
-
- Kay覺t: 16 Haz 2011, 21:15
asymptote » 11 Kas 2013, 14:24
numan1ol yazd覺:istanbulda anadolu veya avrupa yakas覺nda g繹sterebileceim bir saat ustas覺 varm覺 ?
sk羹dar'da Faz覺l Usta, Tahtakale'de Faruk Usta var.
ok emici sistemi olmayan cep saati/kol saati almay覺n ve ald覺rmay覺n arkadalar, hepsinin direi illa ki k覺r覺l覺yor bir s羹re sonra..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
- Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28
numan1ol » 11 Kas 2013, 17:43
teekk羹r ederim

asymptote bi ricam var ustalar覺n adreslerini verebilirseniz g羹zel olur.
-

numan1ol
-
- Kay覺t: 16 Haz 2011, 21:15
ankerhemmung » 12 Kas 2013, 14:57
nceden tamir fiyat覺n覺 sorun. 50-60 senelik nacar dediiniz "TC Devlet Demir Yollar覺" saatlerinden olabilir. Eer sizin i癟in manevi deeri y羹ksekse tamir ettirin. Bu saatlerin tamir gerektirmiyenleri bile pahal覺 deil.
"襤NSANA SIR OLANI GRDM DEMLER OLDU"
-

ankerhemmung
-
- Kay覺t: 25 Au 2013, 02:30
D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 60 misafir