Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Mk4Ever » 29 Eki 2013, 11:04
Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.Zamanında certina markasıyla ilgili araştırma yapmıştım biraz.Kalite olarak tissot ile bir diyebiliriz.Türkiyede bilinen bir marka değil ancak oldukça kaliteli olduğu söyleniyor.
Otomatik düşünürseniz saatvesaat mağazalarında hamilton markaya etiket fiyatı üzerinden %50 indirim yapıyorlar.1000tl ye kaliteli modeller bulabilirsiniz.Ben olsam bu bütçe ile otomatik düşünürdüm.
-

Mk4Ever
-
raven » 29 Eki 2013, 21:17
certina iyidir beğendiyseniz hayırlı olsun diyelim

fakat başka sitelerde daha ucuz bulabilirsiniz. saat saat hamiltonun bayiliğini bırakacak diye duymuştum bu yüzden %50 indirimli satıyorlar.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
wurunful » 29 Eki 2013, 22:02
eğer 3 milyarlık bi hamilton saati 1.5 milyara bırakacaklarsa hamilton alırım tabii ki yarın saat geliyor sipariş üzerine ama beğenmezsem
geri gönderecekler. hamiltonlardan da bazı saatlerin fiyatlarını sorarım 1.5 milyar civarına çıkar eğer 3 milyarlık bi hamilton bu fiyata inecekse
-

wurunful
-
Mk4Ever » 30 Eki 2013, 08:41
İndirimler sitedeki üzeri çizili fiyatlar üzerinden yapılıyor.Sitedeki hali zaten %30 indirimli.Örneğin bu saati 1100tl ye veriyorlar.10 taksite kadarda vade farksız bölüyorlar.Siteden modelleri inceleyip beğendiğiniz olursa bayiye telefon açıp elinde varsa gidip kolunuzda deneyebilirsiniz.
-

Mk4Ever
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 131 misafir