Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 25 Nis 2010, 18:44
Holly 2fast4u

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
2fast4u » 25 Nis 2010, 22:53
Bu markan覺n al覺c覺s覺 ve sat覺c覺s覺 b覺rb覺r覺n覺 bulmakta asla zorlanmaz.

The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
- Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50
Clk » 25 Nis 2010, 22:59
Kesinlikle

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
Modern60 » 26 Nis 2010, 22:59
Saat kesin olarak ahsi bir zevk ve ak覺n tezah羹r羹d羹r. Fert bu modeli g繹nl羹ne yazm覺sa onun i癟in 癟ok g羹zel bir saattir. Bu y羹zden "bu paralara yanl覺 se癟im" ya da " ben olsam unu...." diye yorumlar bence 癟ok had aan eyler. Evet burada TSF 癟ok hakl覺d覺r. Kopya bir Bulgari takmay覺 isteyecek birine de burada kimse yard覺mc覺 olmayacakt覺r. Ama zevklere m羹dahele de ayn覺 derecede dikkat edilmesi gereken bir konu.
-

Modern60
- Contributor
-
- Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40
2fast4u » 27 Nis 2010, 11:48
modern60 hassas覺yet覺n覺 anl覺yorum fakat ben覺m 覺lk yorumum k覺barca yap覺lan b覺r elest覺r覺d覺r.Son yapt覺g覺m yorumda as覺l vermek 覺sted覺g覺m mesajd覺r.Bulgar覺 markas覺n覺 seven ve kullanan b覺r saat merakl覺s覺 olarak prat覺k zekam覺n get覺rd覺g覺 b覺r ozell覺k olsa olsa gerek k覺m覺n ne demek 覺sted覺g覺n覺 cok 覺y覺 anl覺yorum .Ben覺m ney覺 覺saret ett覺g覺m覺 d覺ger uyeler de anlam覺s san覺yordum k覺 bu cevap gelene dek.Repl覺ka saat-saat zevk覺 benzetmes覺 覺le 覺lg覺l覺 olarak soyled覺g覺n seyler en az覺ndan bu s覺te 覺cers覺nde cel覺sk覺 yarat覺r.Aram覺zdak覺 fark ben bu aray覺s覺n bas覺ndan ber覺 repl覺ka arzusu 覺cerd覺g覺n覺 覺lk anlayanlardan覺m.Sonuc olarak Repl覺ka d覺agona retrograde moonphase yanl覺s b覺r sec覺md覺r.35b覺n dolar olsa dahi

The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
- Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50
zoc » 27 Nis 2010, 13:19
O kadar yorumun 羹zerine ''Orjinal olmas覺 gerekmiyor...'' s繹z羹 bence sayg覺s覺zl覺kt覺r.
-

zoc
-
- Kay覺t: 26 ub 2010, 11:46
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 114 misafir