Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
alimuratti » 30 Eyl 2013, 13:07
Öncelikle görüşleriniz ve fikirleriniz için çok teşekkürler. Sevgili vintage umarım dediğiniz gibi olur. Portuegese opsiyonundan vazgeçtiğimi söyleyebilirim. Panerai ve Speedmaster arasında ibre sanki speedy'den yana. Bunun sebebi de biraz ilk aklıma düşen saat olması yıllar önce.
Bugün yarın turlara çıkacağım ama fiyat ve güvenilirlik (şahsen ben bir şeyi alacaksam satıcının tutumu ve yaklaşımı yapacağı indirimden daha önemli oluyor) açısından hangi mağazaları değerlendireyim? Webde dolaşırken pek çok firmanın artık bazı markalarla ilişkisinin bittiğini gördüm. Panerai ile ilgili olarak tek bildiğim daha doğrusu hatırladığım Akmerkez'de bir satıcı olduğu. Ankara da yine bana çok kolay bir seçenek. Bu konularla da ilgili varsa tavsiyelerinizi rica etsem?
Tekrar teşekkürler.
-

alimuratti
-
Anesthesia » 23 Eki 2013, 17:45
Hayirli olsun, iyi gunlerinizde kullanin...
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
necati » 23 Eki 2013, 17:54
Hsnmrycl yazdı:Size 3 vakte kadar bir panerai görünüyor
alimuratti yazdı:İlk gözağrımda karar kıldım. Ve Speedmaster Moonwatch aldım.
İlk vakit doldu, kaldı 2 vakit

.
Saatinizi güle güle kullanın.

-

necati
-
Punch » 23 Eki 2013, 20:05
Hayırlı olsun. Demek duser artik.

panerai bencede ayri bir dünya. Dememde lazim.
Kişinin lafına bakilmaz aynası iştir.
-

Punch
-
sandan » 25 Eki 2013, 08:36
herdaim, zamansız, kalite diyorum. Hayırlı olsun.

Ama Panerai nin akla düşmesi hastalığından ben de muzdaribim. Hayırlısı diyelim.
-

sandan
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: icanucar, yus49 ve 90 misafir