mvurucu yazd覺:Alaman fenninin son harikas覺 abi:)

Triton yazd覺: G繹r羹nt羹 ETA 2824-2 yi and覺r覺yor...
Tam isabet..

mvurucu yazd覺:Alaman fenninin son harikas覺 abi:)
Triton yazd覺: G繹r羹nt羹 ETA 2824-2 yi and覺r覺yor...
asymptote yazd覺:ncelikle mvurucu foruma d羹n kay覺t olmu ve 羹癟羹nc羹 ya da beinci mesaj覺nda bir markay覺 hedef alarak ona laf giydirme ama癟l覺 konu a癟m覺 bir arkada覺m覺z deil. Dolay覺s覺yla yazd覺klar覺na cevap verirken 羹slubumuz da buna uygun olmal覺 diye d羹羹n羹yorum. Forumda malum marka i癟in olumu a覺r覺 bir hassasiyet var. Her zaman guard haz覺r.. Burada b羹y羹k olas覺l覺kla geyie sar覺yorsunuz ama o da art覺k pek elendirmiyor beyler, 癟ok tekrarland覺 癟羹nk羹..![]()
Miriel yazd覺:asymptote yazd覺:ncelikle mvurucu foruma d羹n kay覺t olmu ve 羹癟羹nc羹 ya da beinci mesaj覺nda bir markay覺 hedef alarak ona laf giydirme ama癟l覺 konu a癟m覺 bir arkada覺m覺z deil. Dolay覺s覺yla yazd覺klar覺na cevap verirken 羹slubumuz da buna uygun olmal覺 diye d羹羹n羹yorum. Forumda malum marka i癟in olumu a覺r覺 bir hassasiyet var. Her zaman guard haz覺r.. Burada b羹y羹k olas覺l覺kla geyie sar覺yorsunuz ama o da art覺k pek elendirmiyor beyler, 癟ok tekrarland覺 癟羹nk羹..![]()
Cengiz aabeye kat覺l覺yorum. Forumda makara ve elence tabiki olmal覺 fakat bunu sayg覺 癟er癟evesinde olmas覺na, forumun as覺l amac覺n覺n bilgi payla覺m覺 olduuna ve internetteki ortalama bir siteye g繹re 癟ok y羹ksek olan seviyesinin bozulmamas覺na dikkat edilmesi gerektiini d羹羹n羹yorum..![]()
D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 58 misafir
|