Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
açıkçası bende nautilusu çok beğeniyorum ama ta ki 5146G komplikasyon annual calendarı görene kadar.. neden derseniz bir saatte olması gereken her şey merkezde toplamış ve görünürlüğü çok iyi ama sizin görüşlerinize ve tavsiyelerinize hala ihtiyacım var yakın bir zaman da ikisinden birini koluma takmak istiyorum bu nedenle güzel yorumlarınıza hala ihtiyacım var..
ikisi de çok hoşuma gitti de o yüzden ikilemde kaldım yorumlarınızı bekliyorum kolumda görmem lazım ama o da olmuyor malesef çünkü saat ana vatanından gelecek..
Gözümü kırpmadan 5146G alırdım, çünkü kollarıyla, indeksleriyle, merkezde toplanmış alt kadranlarıyla, saat 6 konumundaki tarih penceresiyle, kasa formuyla ve kasa ölçüsüyle çok güzel, çok dengeli bir saat. Yıllık takvimi olması da cabası. Mavi kadranlı olanı varsa onu da seçenekler arasında değerlendirin bence.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein