TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Certina Longines Modelleri Görüş ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Certina Longines Modelleri Görüş ve Öneri

Mesaj eaglesss » 01 Eki 2013, 15:47

Arkadaşlar merhaba , yaklaşık üç ay önce Tissot prc 200 quartz modelini almayı düşünüyordum daha sonra forumu keşfettim , nerdeyse her gün iki üç saat okudum çok eski başlıklara kadar bi çok yeri okudum ama karar vermek biraz zor oluyor bu konuda sizlerin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Bütçem 1700 lira ama 2000 lira yapabiirim , 750 liralardan 2000 lira çıkmak biraz zor olsada :) forumu okudukça insan hep daha iyisini almak istiyor , Aklımda üç model var ama benzer alternatiflere açığım , Tissot PRS 516 bileğimde denedim ve çok hoşuma gitti fakat bütçem daha yüksekken daha kaliteli bi saat alsam hiç fena olmaz , Certina DS Action Diver modeli diğer alternatif diver olması sağlamlık hissiyatı saatin hakkında pek olumsuz yorum okudumadım tokası sertmiş biraz ve bezel hakkında malzemesinin ne oldugu bilinmiyor , diğer alternatif ise Longines hydroconquest en çok kafama yatan da bu saat tam bir fiyat/performans canavarıymış forumdan öğrendiğim kadarıyla görünüşüde çok hoşuma giidyor fakat deneme şansım olmadı , sadece tissot u deneyebildim , daha rahat tavsiye verebilmeniz için kendimden bahsediyim birazda , kamuda çalışıyorum fakat takım elbise giymiyorum en güzel yanı bu :)) genel olarak spor giyiniyorum 74 kiloyum bileklerim normal kalınlıkta çelik bilezikli olmasını istiyorum , saati nakit olarak almak istiyorum maksimum 2000 liraya Ankara dan alabilceğim bi yer önerirseniz çok sevinirim .

Resim
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
eaglesss
 
Mesajlar: 23
Yaş: 40
Kayıt: 17 Tem 2013, 17:59
Konum: Ankara

Re: Tissot, Certina, Longines, hakkında görüş ve önerilerini

Mesaj tachyon » 01 Eki 2013, 17:07

Burada marka değeri en yüksek olan Longines diğerleri ile kıyaslanamaz. Zaten Certina ve Tissot hemen hemen aynı klasmanda. Bu üçünden birini alacak olsam tasarımı ile Tissot diğerlerinden önde.

Bir de ağırlık bu saatler de çok önemli. Tissot'nun ağırlığını bilmiyorum ama diğerlerinin ağırlığı 190 gram'a yakın belki de geçiyor. Bir zaman sonra ağırlık gerçekten rahatsız edici olmaya başlıyor. Tissot'nun racer çelik kordonlu PR516 olanını da bence hesaba katmalısın.
Resim
Kullanıcı avatarı
tachyon
 
Mesajlar: 218
Kayıt: 23 Eki 2010, 23:29

Re: Tissot, Certina, Longines, hakkında görüş ve önerilerini

Mesaj SeRxx » 01 Eki 2013, 17:34

3 model de sizi pişman etmeyecektir ve fiyatına göre iyi kaliteye sahipler. Hangisini beğeniyorsanız onu alın derim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx
 
Mesajlar: 11573
Yaş: 38
Kayıt: 01 Nis 2011, 22:39
Konum: Diyarbakır

Re: Tissot Certina Longines Modelleri Görüş ve Öneri

Mesaj eaglesss » 01 Eki 2013, 18:33

Tissotu inceleme fırsatım oldu , tissot ile certinayı saat ve saat mağazasında inceleyebilirim fakat longines orda satılmıyor , üçünü aynı yerde inceleme şansım baya düşük gibi , bu saatler zaten forumda sürekli tavsiye edilen saatler okuduğum kadarıyla , üçünü inceleyen kullanan arkadaslar mutlaka vardır , longines isim olarak önde bunu biliyorum ama malzeme kalitesi diğer iki saatten daha üstün değil mi ? certina nın malzeme kalitesi kasası tissot dan iyiymiş forumda okumuştum .

tacyhon yorumunun için teşekkür ederim ağırlık problem değil.
SeRxx yorumun için teşekkür ederim .
Kullanıcı avatarı
eaglesss
 
Mesajlar: 23
Yaş: 40
Kayıt: 17 Tem 2013, 17:59
Konum: Ankara


Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: nikiforov ve 64 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners