Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Öncelikle herkese merhaba.Başlıkta belirttiğim tarzda bir saat arıyorum.MM aralığını öyle yazmama rağmen boyumdan dolayı 44-45mm aralığı daha çok tercihim olur ama beğendiğim saat olursa 42mm diye almamazlık yapmam.Spor giyiniyorum öğrenci olduğumdan dolayı.Çelik kayış deri kayış farketmez ancak ben saati taba/kahverengi/siyah kayışla kullanmayı düşünüyorum.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Uğraştırmış gibi olucam da bu 4ünü de beğenmedim Sanırım almayı biraz daha erteleyip bütçeyi 1200-1500 aralığına çıkarmam lazım ya da ikinci el kovalamam lazım.
uğraştırma söz konusu değil zaten bilinç altında olan ve bir tıkla ulaşabildiğim linkler bence de biraz bütçeyi arttırıp yelpazeyi genişletmekte fayda var....