Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
yckaygusuz » 28 Eyl 2013, 12:15
SerdarFB yazdı:Breguet konusunda Bg17 ile hem fikirim

Bu model pek markayı yansıtmıyor diyebiliriz.
Bu arada bahse konu olan saatler sıfır alınırsa daha sonra satmaya kalktıtığınız da çok değer kaybedebilir. Ne tarz bir saat kullanıcısı olduğunuz bilemiyorum ama yine de hatırlatmak istedim. Özellikle UN ve Breitling in 2. El çok temiz örnekleri uygun fiyatlara bulunabilir.
Forumda da satılık bir saat var mesela
viewtopic.php?f=203&t=13934#axzz2gAWGiuu5
değerli yorumlar için teşekkürler.. şu an kullandığım saat zenith ve genelde sıfır saatler almayı tercih ederim =)) aşağıda kullandığım saat, tarzım konusunda sizlere tahmin imkanı sağlayabilir diye düşünüyorum. bu arada benim için de UN şu an bir adım önde..

Le Locle Manufacture
-

yckaygusuz
-
yckaygusuz » 28 Eyl 2013, 12:18
Bg17 yazdı:Breguet bencede az da olsa marka imaji ve kalitesiyle onde.. Fakat bu model breguet tarzini tam yansitiyor denemez...
Breitling bence daha farkli bir tarz, ve hatta sinif. Karsilastirmada geride kalabilir.
Ben olsam celik bilezik nedeniyle UN i secerdim.
Kalite olarak hicbirinde problem yasayacaginizi sanmam. Ikinci elde en az deger kaybi sanirim UN de olur.
yorumlar için teşekkürler.. UN olarak celik bilezik ve kauçuk arasında gidip geliyorum aslında..
Le Locle Manufacture
-

yckaygusuz
-
Baran » 28 Eyl 2013, 13:41
UN kaucukla guzel.Celik bilezik o saati siradanlastiriyor.
-

Baran
-
Bg17 » 29 Eyl 2013, 10:25
Un in kaucukla karakteristik olarak daha iyi ozdeslestigi dogru, fakat celik bilezikle cok daha kaliteli ve zarif durdugunu dusunuyorum. Aslinda kendim UN kullanirken uygun fiyatli metal bilezik bulsaydim, muhtemelen hala kullaniyor olurdum. Sifir alacaksaniz iyi pazarlik edin, UN de iyi indirimler almaniz mumkun.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
-

SeRxx
-
yckaygusuz » 29 Eyl 2013, 12:44
SeRxx yazdı:Zenith saatinizin fotoğraflarını bizimle paylaşabilir misiniz

tabi ki =))

Le Locle Manufacture
-

yckaygusuz
-
yckaygusuz » 29 Eyl 2013, 12:49
Bg17 yazdı:Un in kaucukla karakteristik olarak daha iyi ozdeslestigi dogru, fakat celik bilezikle cok daha kaliteli ve zarif durdugunu dusunuyorum. Aslinda kendim UN kullanirken uygun fiyatli metal bilezik bulsaydim, muhtemelen hala kullaniyor olurdum. Sifir alacaksaniz iyi pazarlik edin, UN de iyi indirimler almaniz mumkun.
sadece Bakırköy Galeria'da bulunan Sami Watches ile görüştüm. saatin stoklarında bulunmadığını ama getirtebileceklerini belirttiler. tam rakam tabi ki veremezsiniz ama ortalama olarak yüzde kaç indirimle alabilirim UN'yi ?
Le Locle Manufacture
-

yckaygusuz
-
Bg17 » 29 Eyl 2013, 13:33
İstinyepark arte den yuzde otuz almistim bir kac ay once,35 e kadar cikabilecegini dusunuyorum, hele de model ve marka da kesin kararliysaniz.
Ozellikle yurtdisi fiyati, tax refund ile fiyati, greymarket fiyati ve ikinci el fiyatlarini bilerek pazarliga oturmanizi oneririm.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], nikiforov ve 60 misafir