TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Chronotech ve Puma Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Chronotech ve Puma Seçim Tavsiyesi

Mesaj ozgurseyyar » 26 Eyl 2013, 22:44

Arkadaşlar merhabalar.

Saat alma arefesindeyim şuanda. Aslında önce en fazla 100 tl bütçe düşünerek bir casio modeli aldım netten fakat beğenmedim ve iade ettim.
Şimdi ise aklımı 3 saat çelmiş durumda lütfen yarıdmcı olabilirmisiniz. Saatler basit saatler ama sizin için çok problem değil bu anladığım kadarıyla elinizden gelen yardımı yapıyorsunuz, bunun için ayrıca teşekkür ederim. Bugün forumu biraz okudum açıkcası saatle ilgili bildiğim hiçbirşey yokmuş :) Neyse gelelim modellere:

1- Chronotec CT7140M05
Fiyat: 180 TL

Resim

2-Puma PU102431002
Fiyat: 194TL

Resim

3-Puma PU101021001
Fiyat:144TL

Resim

Gördüğünüz gibi slikon kayış ve spor modelleri seviyorum. Bana bir yol gösterebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
ozgurseyyar

Re: Chronotech ve Puma Seçim Tavsiyesi

Mesaj SeRxx » 28 Eyl 2013, 10:33

Silikon kayışlı Casio Edifice serisi düşünebilirsiniz, bayilerde birçok seçenek mevcut, görerek alabilirsiniz :thumbup:

Eğer resimlerini koyduğunuz 3 modelden biri olacaksa, hangisinin tasarımı hoşunuza gittiyse onu alın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj ozgurseyyar » 28 Eyl 2013, 10:45

SeRxx yazdı:Silikon kayışlı Casio Edifice serisi düşünebilirsiniz, bayilerde birçok seçenek mevcut, görerek alabilirsiniz :thumbup:

Eğer resimlerini koyduğunuz 3 modelden biri olacaksa, hangisinin tasarımı hoşunuza gittiyse onu alın :thumbup:

Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Casio Edifice serisi dün gece aklıma geldi aslında :) Sanırım Casio bakıcam Puma ve Chronotech den daha kaliteli olur hem.. Ama resimlerdeki kırmızı Puma ve Chronotech de çok hoşuma gitti.. Hala kararsızım.. Ama Casio lara baktıktan sonra netleşir sanırım herşey..
Kullanıcı avatarı
ozgurseyyar

Mesaj drk » 28 Eyl 2013, 11:56

İkisi de olmamalı, casio'lara bakın derim.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Erdem35 » 28 Eyl 2013, 12:46

Casio ya ek olarak Lorus ve Pulsar markalarına da bakabilirsiniz....
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj ozgurseyyar » 28 Eyl 2013, 19:42

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Özellikle SeRxx, gözümü açtınız resmen :) Casio Edifice yönlendirmenizden sonra Casio modellerine baktım. Gerçi yine acele ettim ama iyi bir model aldığımı düşünüyorum. En azından benim içime sindi.. Daha önce ilk aldığım Casio yu iade etiğimi söylemiştim, para iademi bekleyemedim bende aynı siteden Edifice modellerine baktım ve aşağıdaki saati beğendim. İlk seçeneklerim silikon kayıştı fakat metal kayışlı bi model aldım :) İleriki zamanlarda silikon kayışlı model tercihlerim ayrıca olur mutlaka ama şimdilik metal kayış aldım.. Aldığım saat Casio Edifice EF-130D-1A4VDF . Umarım uzun zaman kullanabilirim. Tekrar teşekkür ederim.

Resim
Kullanıcı avatarı
ozgurseyyar

Mesaj Miriel » 28 Eyl 2013, 19:53

Doğru seçim. :thumbup: İyi günlerde kullanın. :champ:

İncelemeyi bekliyoruz. :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj herofb » 28 Eyl 2013, 20:06

Güle güle kullanın en mantıklı seçim olmuş ayrıca saat gerçekten güzel :champ:
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners