Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
alimuratti » 25 Eyl 2013, 11:03
Sevgili arkadaşlar
Uzuuuun bir süredir forumu takip ediyorum ve bir seçim zamanı geldiğinden fikirlerinizi almak istedim. Gönlümde yatan üç sultan başlıkta yazılı. Çok alakalı sayılmazlar doğrusu ama bir yerden başlamak isterim. Derdim hep bir Omega speedmaster moonwatch idi hatta haftasonu Tevfik Aydın Kanyon'a gittim bu işi bitirmeye ama öğrendim ki hem ellerinde yok hem de Swatch grup pazara kendi girmekte olduğu için anlaşamamışlar ve artık satmayacakmış. Çok güvendiğim ve bir kaç saat aldığım bir mağazadır, üzüldüm doğrusu.
Portuguese hevesimi de Hamilton Jazzmaster Maestro Chrono ile tatmin ediyorum 3-4 yıldır aslında. Panerai de homage bir marka ile halledilir diye düşünüyorum şimdilik. Ama kafa karışık açıkçası:)
Mağaza, model ve türlü aydınlatıcı fikirlerinizi duymak isterim. Bütçe olarak da 10000 max diyelim.
Sevgiler
alimuratti
-

alimuratti
-
onuratamer » 25 Eyl 2013, 11:09
Panerai ve Portuguese'e deri kayisi, Moonwatch'a metal bilezigi yakistiriyorum. Aralarinda fiyat/performans orani en yuksek saat de Moonwatch. Sayet ozellikle deri kayis tercihiniz yoksa Moonwatch derim ben. Yalniz yurtdisindan alin imkaniniz varsa, fiyatlar disarda daha uygun. Veya 2. elde temiz birseyler yakalamayi deneyebilirsiniz.
-

onuratamer
-
Baran » 25 Eyl 2013, 11:20
Benim tercihim oldukca karakterli bir dizayna sahip Panerai olurdu.
-

Baran
-
nickynick » 25 Eyl 2013, 11:30
Bütçe nedir?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
alimuratti » 25 Eyl 2013, 11:42
Butce maksimum 10000 tl
-

alimuratti
-
Murat1907 » 25 Eyl 2013, 12:47
2 yıl önce Omega Speedmaster, geçtiğimiz yıl IWC Portugese derdim. Şimdi Panerai derim.
Eski Kullanıcı Adı: Deacon
-

Murat1907
-
onatozer » 25 Eyl 2013, 13:19
Moonwatch hem deri kayış hem metal bilezik ile tek saat olarak kullanılabilir özellikte, panerai apayrı bir kriter hatta radiomir olursa takım elbiseyle de gündelik kıyafetlerle de farklı kayislarla kullanılabilir. Portuguese ise bence takım elbiseyle muthis ancak spor gündelik icin biraz klasik kalıyor. Biraz bütçe zorlanırsa ikinci el olarak yurtdışından hem speedmaster hem de panerai alınabilir diye düşünüyorum.
"Watch Idiot Savant"
-

onatozer
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 144 misafir