TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Saati Almak İstiyorum Marka Modeli Nedir?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bu Saati Almak İstiyorum Marka Modeli Nedir?

Mesaj herofb » 23 Eyl 2013, 20:00

Bu foto dönüp dolaşıp sanki önümüze geliyor , daha önce gördüğüme eminim sanırım fotodaki arkadaşın facebook arkadaş grubu çok kalabalık
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj yarhasan » 23 Eyl 2013, 20:20

arkadaşlar koydugubuz fotodaki taşlı bişe bu adamın kolundaki saatte ole değil ve ortası siyah
Kullanıcı avatarı
yarhasan

Mesaj drk » 23 Eyl 2013, 20:29

Bir sürü farklı konfigürasyonu var bu modelin. Gerçekte böyle bir model var mı yok mu emin değilim, araştırmakla vakit kaybedemeyeceğim. Varsa da fiyatlar 10bin tl civarındadır. Çoğu pırlanta bezelli, aramalarda daha çok çıkıyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj yarhasan » 23 Eyl 2013, 22:47

Drk yazdı:Bir sürü farklı konfigürasyonu var bu modelin. Gerçekte böyle bir model var mı yok mu emin değilim, araştırmakla vakit kaybedemeyeceğim. Varsa da fiyatlar 10bin tl civarındadır. Çoğu pırlanta bezelli, aramalarda daha çok çıkıyor.

bu adamın kolundakinin sahte olup olmadıgını nasıl anladınız
Kullanıcı avatarı
yarhasan

Mesaj drk » 23 Eyl 2013, 22:53

Nasıl bir tesadüftür ki sizin kaydolduğunuz mail ile geçen sene konuyu açan kişinin nickleri aynı. Amacınız boş muhabbetse hiç uğraştırmayın bizi. Büyük ihtimalle sahte dedim, kesin konuşamam bu fotoğraftan, saatin başka net fotoğrafı varsa yollayın, söyleyelim.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj yarhasan » 24 Eyl 2013, 11:07

o konuyuda ben açtm fakat şifre ve nicki hatırlıyamadım forumdada unuttum deyince nick ve eposta soruyor

ben bu saati bulamıyorum türkiyede nerede satılıyor ayrıca nie boş muhappet olsun
Kullanıcı avatarı
yarhasan

Mesaj SeRxx » 24 Eyl 2013, 18:10

yarhasan yazdı:ben bu saati bulamıyorum türkiyede nerede satılıyor

Bond yazdı:Model adı "Five Time Zones"

Türkiye'de Antalya Mardan Palace otelde satılıyor bu marka. Bu model sanırım erkek koleksiyonunda yok artık. Quartz bir model.

Jacob&Co Web :arrow: http://www.jacobandco.com/catalogs/42-five-time-zone

Chrono24 sitesinde bir sürü var satışta oradan bulabilirsin. 250'ye yakın Five Time Zones serisi modeli var linkte, belki aralarında sorduğun modele yakın sıfır veya ikinci el bir saat bulunabilir.

:arrow: http://www.chrono24.com/en/search/index.htm?query=jacob+co+five+time+zone&suchen=Search&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners