TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tek ve Son Rolex Model Seçimi Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tek ve Son Rolex Model Seçimi Öneri

Mesaj onatozer » 17 Eyl 2013, 23:45

Razz yazdı:Ben misal Çelik/Altın Daytona'mı safi hava atmak, etrafımdakilerin dikkatini çekmek özetle show off için aldım.. :thumbup: Yalnız ilginçtir, nedense beklediğim etkiyi pek yaratmadı ya.. :roll: Yani birşeyler eksik, birşeyler yanlış gibi sanki ama çözemedim de.. :?: Hayırlısı..

Resim

Sebep cok basit, 206 coupe degil 5 kapı! Coupe olsa kelebek camlarından içeri telefon notları yagardi
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj razz » 18 Eyl 2013, 08:19

Bir 206 ile o bahsettiğin etki ancak içinde SerdarFB 8-) varsa olur mcco.. :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj serdarfb » 18 Eyl 2013, 08:35

Araba satılık mı Başkan?? :) :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj vmetin » 18 Eyl 2013, 09:59

Razz yazdı:Bir 206 ile o bahsettiğin etki ancak içinde SerdarFB 8-) varsa olur mcco.. :thumbup:

SerdarFB yazdı:Araba satılık mı Başkan?? :) :)

Merak etme ben yanına oturursam kimse bakmaz :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj mlm » 18 Eyl 2013, 10:03

Yalnız araban çok hoş duruyor Razz maşallah nazar değmesin..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: Ynt: Tek ve Son Rolex Model Seçimi Öneri

Mesaj Triton » 20 Eyl 2013, 02:37

Baran yazdı:Hava atmak isteyenler Daytona veya Submariner withdate alir saatten anlayan gmt alir..Bence boylesi bir saat forumuna uye birisi icin talihsiz aciklamalar diye dusunuyorum.

Espri anlayışım hoşuna gitmemiş olabilir ama bu izlenimlerimi değiştirmez. Ben örneklerini çok gördüm. Hatta gömlek ve araba markasını da iliştiririm. Bir çoğu da hali vakti yerinde hoş tipler. Ama onların saate bakışı bu forumdaki bakış değil. Altını çizerim. Ayrıca daha yeni benzer bir durumu yakın bir arkadaşım ve eşi arasında yaşadık. Mesajın yerine vardığını düşünüyorum

Forumun ciddiyetine yakışmamış olabilir. Kusura bakmayınız. Ama böyle bir kitle olduğunu da biliniz ya da zaten biliyorsunuz. Dolayısı ile talihsizlik bunun neresinde demek lazım. Herhalde böyle insanların yaygın olması da başka bir talihsizlik olmalı. Bazı arkadaşlarımın çocukları, özel okullarda çocuklar arasında adeta üniforma haline gelen markacılık yüzünden neler çekiyorlar, gayet iyi biliyorum.

Bu ülkede gösteriş merakının alası var. Buraya nokta koyalım. Saatte bu işin önemli aksesuarlarından birisi.

Örneğin timsah logosundan ve Lacoste markasından öf diyecek hale geldim. Kızımın lise yıllarında Lacoste sırt çantası nedeniyle yaşadıklarını dün gibi hatırlarım. O okulda adeta standart aksesuardı. Şöyle sağa sola bir bakıver, yakışanı yakışmayanı ile bu markanın ürünleri üniforma gibi. Herkes kalitesinden mi alıyor. Çoğu da Türkiye de imal ediliyor.

Rolex için forumdaki bindirmelerde bir göz atalım. Acaba talihsiz hangi açıklamalar var diye :o Benim gibi birileri.... var mı acaba? Örneğin Mercedes direksiyonunda fotoğraf çekip, foruma asanları görüyorum. Acaba böylesi bir saat forumuna üye birileri için çok mu mütevazı duruyor? Biraz gösteriş çağrıştırmıyor mu, saatle ne alakası var diye sormalı mıyım?

Ben 40 yaşından sonra Premium denilen araçları kullanıp, Rolex takmaya başladım. Her kuruşu da alın terimdir. Ama babasının gücüne dayanıp bu işleri yapan ve saat araba vb., beğenmeyip burun kıvıran onlarca çocuk, gücünün çok üstünde rakamları sırf bu nedenle araba saat vb., yerlere harcayan ve sıkıntı yaşayan meslektaşlar tanıyorum...

İflah olmaz saat meraklısı olup kendine özel nedenlerle saat seçenlere saygı duyuyorum ve bu forumun katılımcılarının bu kafa yapısında olduğunu düşünmek istiyorum. Ama bunlar ayrı ayrı şeyler.

Her Rolex takan sadrazam soyundan mı geliyor?

Neyse, uzatmayayım halen resimleri derliyorum (aşağı yukarı 4000 kareden fazla fotoğraf çekmişim). Temmuzda 12 gün boyunca ve Berlinden Fransa Calvados bölgesinde Caen ve Normandiya ya uzanan hat üzerinde 4500 km Normandiya çıkarması ve sonrası izlenimlerim için müze ve doğal mekanlardan derlenmiş ve Alman savaş makinesinin has ürünü Tiger tanklarının da olduğu fotoğrafları eklerim. Hem konuyu değiştirmiş oluruz hem de foruma ciddiyet borcumu ödemiş olurum.

Unutmadan o kıyafetin üniforma haline gelmiş gömlek ve araba markası da var ama konuyu sulandırmış olmayayım,

Bu arada, Peugeot ve mavi kadran işi karıştırmış. Fark edilmemesi gayet normal :lol:

Mr Bars, espri anlayışına ve yazım tarzın için :super: :super: :super: :champ:
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj herofb » 20 Eyl 2013, 08:37

Triton yazdı:
Ben 40 yaşından sonra Premium denilen araçları kullanıp, Rolex takmaya başladım. Her kuruşu da alın terimdir.

Lüks tüketim , marka konularına hiç girmeyeceğim çünkü defalarca konuşuldu hatta tüm Rolex takanları belli bir kalıba soksanız bunu da bir şekilde anlayacağım ama şu modelini alan gösterişçi bu modelini alan iş bilir demenin mantığını bir türlü anlayamayacağım üstelik GMT Master ile Submariner'ı forumda bile insanların çoğu kolda gördükleri zaman ayıramayacak kadar benzer modellerken

bir de siz aldığınız zaman helal ama başkası aldığı zaman nasıl gösteriş vb. oluyor???
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 20 Eyl 2013, 08:39

Drago sendromu :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners