TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Star SDE0003B0 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient Star SDE0003B0 Bilgi ve Yorum

Mesaj harunkk » 13 Eyl 2013, 23:11

Arkadaşlar merhabalar ikinci otomatik saatim olarak bu saati almak istiyorum, bunun içinde öncelikle hakkında bilgi edinmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim. Nasıl bilirsiniz bu saati yada bilen varmı ?

http://aslansaat.com.tr/U1160,50,sde00003b0-orientstar-collection-orient-star.htm

Resim
ORİENT & SEİKO
Kullanıcı avatarı
harunkk

Re: Orient Star SDE0003B0 Bilgi ve Yorum

Mesaj SeRxx » 14 Eyl 2013, 11:02

Merhabalar, modelin fiyatını çok fazla buldum.

Daha düşük fiyata sahip Tissot Visodate modelini almanızı tavsiye ederim :thumbup:
Resim

İlla otomatik istemiyorsanız da Seiko Premier Kinetic Perpetual modeli de düşünülebilir. :geek:
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj harunkk » 14 Eyl 2013, 11:52

Cvp için teşeklür ederim. Aslınd orient starı aslan saattekinin yarı fiyatına alacagım yurt dışından arkadaşım gelirken getirecek ama kararsızım. Tisot un modeli biraz sade duruyor denedim kendisini. Seiko premier kinetc aslında seçimlerim aeasında en başta idi ama sonradan quartz + otomatik anlayışı bbana biraz ters geldi. Ben elle kurulabilen bir otomatik istiyorum bunu orientte buldum sanırım hemde görselligi hoşuma gitti. Ancak nasıl bir saattir o konuda bilgiye ihtitacım var.
ORİENT & SEİKO
Kullanıcı avatarı
harunkk

Mesaj Mehmet45 » 14 Eyl 2013, 12:23

Bu orient starın mavi kadranlı olanını çok beğeniyorum bende , fakat gold istiyorsanız bu renkte çok hoş. Bu modeli beğendiyseniz hiç bulaşmayın bence tissot ve seikoya. Power reserve ve diğer göstergeleriyle çok gösterişli ve kaliteli bir saat. Makine olarakta Tissottan altta kalıcağını hiç sanmıyorum.

Bu arada 450-400 lira civarına amerikadan yine hem kurmalı hem otomatik olarak Seiko SSA003-001 tarzı modellerde alınabilir. Onunda günlük değerleri Visodate'den daha kötü değil. Şuan benim kullandığım model 1-2 saniye farkediyor günde.

Şimdiden hayırlı olsun Orient star :champ:
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Mesaj SeRxx » 14 Eyl 2013, 12:32

Orient marka kullanan birçok üyeniz var ve memnunlar. Orinent'in otomatik modelleri fiyatlarına göre kaliteli fakat bu model fiyatını pek hak etmiyor gibi geldi bana. İyi bir fiyata alma şansınız varsa ve saati cidden beğenmişseniz bize hayırlı olsun demek düşer :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj harunkk » 14 Eyl 2013, 19:07

aslında bende bu saatin siyah kadranlı ve siyah deri kordonlu modelini çok begenmiştim ama çogu ülkede bu secenek yokmuş. Orient in otomatigi çok seviyorum bendede bir adet skeleton racing modeli var. Aslında bu saati nişanımda takıcagım ve 7. Saatim olacagından son saatim olsun istedim malum dügün hazırlıkları olacak para harcamamak lazım artık fazla. Saati 1150 tl ye alacagım hatta siparişini verdim arkadaşım gelince yani pazartesi yada salı elime gececek. Ozaman artık ilk izlenimlerimi hakedip haketmedigini görücem ama çok şık bi saat olacagına eminim.
ORİENT & SEİKO
Kullanıcı avatarı
harunkk

Mesaj Mehmet45 » 14 Eyl 2013, 19:17

Hayırlı olsun , Resimleri bekliyoruz :champ:
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Mesaj SeRxx » 14 Eyl 2013, 20:01

Hayırlı olsun şimdiden :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners