Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
scorpion » 05 Eyl 2013, 14:01
Teşekkür ederim saati beğendim ama canlı görmedim o yüzden tereddütlerim var sanalpazarda bir arkadş 680 tl ye satıyordu orjinal diye belirtmişti bu saati en uygun olarak nereden temin edebilirim acaba.
-

scorpion
-
scorpion » 05 Eyl 2013, 15:11
O konuda kesin haklısınız bulmak sorun olmaz inşallah araştırayım bir.
-

scorpion
-
Offside » 05 Eyl 2013, 18:35
Selamlar seiko solar chronograph divers kullanıyorum.Solar teknoloji gelecekte ne gösterecek bilmiyorum ama şu ana kadar gayet memnunum.Pili şarj etme süresi özellikle gün ışığında çok kısa.Almayı istediğiniz saat sayın serxx in belirttiği gibi kendi fiyat aralığında çok iyi.Şimdiden hayırlı olsun.
-

Offside
-
scorpion » 06 Eyl 2013, 20:46
Offside yazdı:Selamlar seiko solar chronograph divers kullanıyorum.Solar teknoloji gelecekte ne gösterecek bilmiyorum ama şu ana kadar gayet memnunum.Pili şarj etme süresi özellikle gün ışığında çok kısa.Almayı istediğiniz saat sayın serxx in belirttiği gibi kendi fiyat aralığında çok iyi.Şimdiden hayırlı olsun.
Bilgi veren siz sayın arkadaşlarıma çok teşekkür ederim saati bulunduğum yerde ve aradığım yakın bayilerde bulamadım maalesef :-(
-

scorpion
-
Irenicus » 07 Eyl 2013, 11:35
Do you cling to the past‚ or can you see through the pain?
-

Irenicus
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 128 misafir