Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kbytrgt » 04 Eyl 2013, 21:06
Merhaba arkadaslar yeni bir saat almak istiyorum suan yogunlastigim saat basliktaki saat fakat yeni oldugu icin incelme imkanim olmadi bazi sitelerde kasasi ile ilgili titanyum yaziyor bazi yerde celik ama hic bir yerde plastik yazmiyor kullanan veya bilgisi olana biri bana bilgi verebelirmi saygilar
-

kbytrgt
-
ramcho000 » 04 Eyl 2013, 21:24
Merhabalar bende prg 550 kullanıyorum protrek serisinden herhangi birini önerebilirim ama nokta atışına gerek olmadığını düşünüyorum zaten aşağı yukarı hepsi aynı işlevselliğe sahip bir kaçında gel git göstergesi filan var ki bunlar tahmini veriler veriyor bu saati dün saatçide başka bir modele bakarken gördüm merak edip kurcaladım az bileğinizin kalınlığını ve zevkinizi bilmiyorum ama çapı biraz küçük protrekler yada g shock lar gibi babayiğit durmuyor özellik olarak eski yada diğer modellerden çok farkı yok sadece tasarım farklı umarım yardımcı olur bunlar bence saatçiye gidin bileğinizde deneyin hangi prg hoşunuza giderse alın birde kullanım alanınıza göre farklı seçimlere de yönelebilirsiniz ama yaptıkları tahminlerin bir garmin fenix yada suunto ambit ler gibi olmadığını yaklaşık değer verdiğini göz önüne alın çünkü sıcaklık ölçümünü kolunuzda yapamıyorsunuz altimetre için bir sürü koşulu filan var ama amatör outdoor için idealdir şimdiden hayırlı olsun
-

ramcho000
-
kbytrgt » 04 Eyl 2013, 21:36
Eywallah kardes suan kolumda prg 500 var seviyorum protergi sunto biraz itici geliyor bana kullanim olarak tarking icin birde yon bulmak icin kullaniyorum aslinda hosuma giden prx 7000 var ama oda malesef turkiyede yok

sadece merakim kasasi plastikmi acaba
-

kbytrgt
-
kbytrgt » 04 Eyl 2013, 22:05
Birde tanitim videosunda bundan onceki modellerin olcum olarak 2 versiyon oldugunu prw 3000 ise 3. Versiyon oldugunu soyluyor birde otamatik saatini guncellemesi vardiyor o hosuma gitti aslinda
-

kbytrgt
-
ramcho000 » 05 Eyl 2013, 10:42
kasası plastik değilde tam olarak plastik alaşımda bir malzeme standart protrek kasası yani otomatik saat güncellemesi bundan farklı bir çok modelde var tough movent sanırım ismi çarklar arasındaki boşlukdan güneş ışığına göre ayar yapabilmesi ama bunu ne kadar kullanırsınız bilemedim açıkcası tabi tamamen zevk işi hoşunuza gittiyse alınabilinir titanyum olarak benimde prx ler çok hoşuma gidiyor ama malesef maliyeti çok yüksek ve tr'de dediğiniz gibi satışı yok en kısa zamanda istediğiniz saate kavuşmanız dileğiyle iyi forumlar
-

ramcho000
-
kbytrgt » 06 Eyl 2013, 19:31
Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin yanlis bilmiyorsam almanyadaki baz istasyonu istanbuldan cekiyor zaten benim isim catalcada orada doga gezisi tirmanis yapiyorum prg 500 ile sorunum bazen geri kaliyor saati nasip olurda alirsam izlenimlerimi buraya yazicam iyi forumlar
-

kbytrgt
-
timoty » 23 Eki 2013, 01:00
saat gercekten cok guzel.tip olarak en yakısıklı protrek.yaklasık bır haftadır kullanıyorum gerek hafıf olması gerek bılegıme tam oturmasından dolayı cok sevdım.prg 110 prg 70, prg 40 ve prg 100 modellerımde var ama kesınlıkle bu saatın yanına yaklasamazlar.prg 110 ekran olarak daha guzel gorunsede bu saate gore daha kaba gercı ben kendı bılek yapıma ve zevkıme gore dusunuyorum tabi.ozellık olarak klasık protrek ozellıklerı var artı olarak gun batımı ve dogum saatlrı cok daha hassas gelıstırılmıs sensorler sayesınde ölçumler daha iyi.bırde radyo dalgaları sayesınde otomatık zaman guncelleme ozellıgı var ama turkıyedehenuz tam aktıf deıl sanırım ıstanbul cıvarında mumkundur.koleksıyonumun en guzel saatı sımdılık.bu saatın deısık renkte kadran ve kayıslı modelı var sıyah ekranlısın tercıh etmedım cunkı gün ışıgında ekranı okumanın zor olacagını dusunuyorum.kısaca boyle yanı son derece olumlu not verıyorum bu saate umarım yardımcı olmusumdur ılgılenen arkadaslara
Read more:
viewtopic.php?f=162&t=12949&p=280346#p280346#ixzz2iUUH7I1A
-

timoty
-
htcvrl » 01 Kas 2013, 01:19
Merhabalar.. ben casio protrek 550 kullanicisiyim ama saat ayarlarini birturlu yapamiyorum lutfen yardım
-

htcvrl
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 127 misafir