TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

GPS'li Koşu / Bisiklet Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

GPS'li Koşu / Bisiklet Saati Önerisi

Mesaj Scubat » 02 Eyl 2013, 10:30

Arkadaşlar,

GPS alıcılı mesafe hesaplayan, genellikle koşuda kullanacağım 500tl altında spor bir saat arıyorum. Şuanda tek alternatifim var o da Garmin Forerunner 10. Başka nelere bakmalıyım? Kullandığınız ya da bildiğiniz neler var?
Kullanıcı avatarı
Scubat

Re: GPS'li Koşu / Bisiklet Saati Önerisi

Mesaj donjohnson » 02 Eyl 2013, 13:55

Şu an o fiyata en iyisi O. Yoksa Garmin 610, 910 XT veya Suunto Ambit 2 derim ama o fiyata FR 10. ;)
donjohnson

Mesaj Scubat » 02 Eyl 2013, 22:11

donjohnson yazdı:Şu an o fiyata en iyisi O. Yoksa Garmin 610, 910 XT veya Suunto Ambit 2 derim ama o fiyata FR 10. ;)

Teşekkürler, nike işe yarar mı?
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj ramcho000 » 03 Eyl 2013, 14:28

hocam merhabalar konuyu parmaklarımın ucundan almışsınız resmen bende yazmak istemedim tekrar bende bir bisiklet kullanıcısı olarak uzun zamandır araştırıyorum ama bir karar veremedim yaptığım araştırmalar sonucunu ise şöyle dile getireyim bu konuda en f/p olarak bütçenizin üzerinde oluyor ama bence bekleyip birikim ile almak daha mantıklı donjohnson'ın dediği gibi suunto ambit , suunto ambit2 veya garmin fenix almanızı tavsiye ederim garmin fenix in tek dez avantajı harita güncellemesi yapılamıyor yazıyor sitede sanırım tek alternatif kalıyor ki benimde şiddetli tavsiyem suunto ambit 2 bugün saatçime gidicem sormak için ankaradayım olumlu uygun bir durum çıkarsa mutlaka sizleride haberdar ederim
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Mesaj donjohnson » 03 Eyl 2013, 17:29

Nike + Tomtom fena değil diyorlar ama Garmin ve Suunto gibi markalar bu işte çok önde.
donjohnson

Mesaj Scubat » 04 Eyl 2013, 21:41

Teşekkürler arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj raven » 30 Eyl 2013, 23:33

Polaris e baktınız mı?
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj asymptote » 30 Eyl 2013, 23:37

Ayrıca kablosuz bisiklet saati kullanıyorsanız parazit yapıyor mu bir araştırmakta fayda var..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners