Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
aslında bulovayı da ekledim seçenekler arasında bu arada invictanın beğendiğim serisi s1 aslında s1 yazan kareler. en çok beğendiğim armani ar5905 ancak mekanizması para etmez diyor buradaki arkadaşlar.
Esprit'i geç direk bence. Seiko kaliteli ama biraz fazla sıradan diyebilirim. Invicta iyidir. Sağlamlığıyla ilgili aşağıdaki video yeterli olacaktır sanırım.
İlla invicta istiyorsanız seiko makinelerinin kullanıldığı yeni versiyonları iyi bir alternatif olabilir. Ancak seikolarda farklı modellere bakıp daha iyi bir alternatif de bulabilirsiniz kendinize
esprit moda markası gibi onu eledim 1 adet seikom var ancak seikonun modellerini aslında japon modellerini orient vs. sevmiyorum. invicta almaya karar verdim ancak 500 tl bütçeyle kaliteli spor otomatik bir saat bulabilirmiyim bilmiyorum çok zor beğenen ve kararsız biriyim.