ankerhemmung yazdı:Arkadaşım kusura bakma merak ettim. İki sorum olacak.Bu saati nereden aldın? Saatin kadranı orijinal mi yoksa fotoğraf baskısı üzerine cila ile sonradan mı yapılmış? Güle güle kullan diyorum. Eğer kurunca çalışıyorsa, 5-10 dakika ileri gitse, geri kalsa bile elletme özellikle bu saatler eski ve uzun süre bakım yapılmamış olduğundan naziktir. Parçaladıktan sonra toplaması zor olur. Bir sürü yeni sorun çıkar.
peserey yazdı:ankerhemmung yazdı:Arkadaşım kusura bakma merak ettim. İki sorum olacak.Bu saati nereden aldın? Saatin kadranı orijinal mi yoksa fotoğraf baskısı üzerine cila ile sonradan mı yapılmış? Güle güle kullan diyorum. Eğer kurunca çalışıyorsa, 5-10 dakika ileri gitse, geri kalsa bile elletme özellikle bu saatler eski ve uzun süre bakım yapılmamış olduğundan naziktir. Parçaladıktan sonra toplaması zor olur. Bir sürü yeni sorun çıkar.
Kadran orjinal neredeyse ciziksiz ve saglam.. cami olmadigindan kilcal cizikler vardi o kadar.. kapali carsida ali bey var soy isminj hatirlayamadim su an bakimini ona yaptirdim.. 24 saatte 10-12 dakika kadar geri kaliyor onun disinda tikirinda ve temiz bir durumda..
Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir
|