TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Formula 1 Serisi Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer Formula 1 Serisi Bilgi ve Öneri

Mesaj Mj23 » 28 Ağu 2013, 22:34

Teklifiniz için teşekkürler ama kadran rengi pek bana uygun değil . Ama yinede teklifiniz için sağolun
En son Mj23 tarafından 28 Ağu 2013, 23:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mj23

Mesaj Mj23 » 28 Ağu 2013, 22:56

Tavsiyen için sagol HeroFB . Ben herhalde formula 1 ya da aquaracer almayı düşünüyorum . İlginiz için teşekkür ederim . İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Mj23

Mesaj SeRxx » 28 Ağu 2013, 23:48

Merhabalar tekrar hoş geldiniz.

Tag Heuer Formula 1 serisi uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kaliteye sahiptir. Kullanılan mekanizmalar Ronda ve ETA tabanlıdır.
Malesef Formula 1 serisinin o fiyatları kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum ki yorumlara bakılırsa genel olarak düşünceler bu yönde. Bu tarz Quartz spor bir saat isteniyorsa Seiko Sportura modellerine kesinlikle bakılmalı. Sportura serisi marka olarak geri planda görünse de kalite olarak kesinlikle çok başarılı :thumbup:
İlla Tag Heuer olacaksa Formula 1 serisine yakın fiyatlara sahip Aquaracer serisine de göz atın derim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Çingene » 29 Ağu 2013, 00:23

TAG Heuer markasına bir tutkum varsa bu 95-96 yılların da izlemeye başladığım Formula1 de zaman tutucusu (şu an rolex ama ne kadar tutabilir :lol: ) olduğu vakitlerden geliyor. Yalnız bende diğer arkadaşlar gibi bu serinin markaya yakışmadığı kanaatindeyim. Zevk işidir fakat siz yarı fiyatına alıcam diyosunuz ama ben biraz daha bütçe ayırıp aquaracer 500m in bir önceki modelini almanızı öneririm. Hem bezel benzerlikleri hemde oturakli bir spor modele sahip olmak daha iyidir şahsımca. Maliyet yükseliyor fakat gerçek bir saat için (kimse kızmasın otomatik saat pilliye göre her zaman iyidir) fedakarlık lazım.
Çingene'ye beylik vermişler...
Kullanıcı avatarı
Çingene

Mesaj Mj23 » 29 Ağu 2013, 10:18

Tavsiyeniz için sağolun
SeRxx
Çingene
Kullanıcı avatarı
Mj23

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners