Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Slm arkadaşlar , su anda abd deyim ve saat almayı düşünüyorum 200-350 dolar arasında bir bütce ayırdım sizin bilginize basvurmak ıstedım once, pille calısmasını istemiyorum oncelikle , ve genc bır kardesınızım tavsıyelerınızı beklıyorum. Şimdiden tesekkurler...
400 dolara çok güzel otomatik hamilton alabilirsiniz. Hatta şansınız varsa daha uygun fiyata da bulabilirsiniz. Özellikle Jazzmaster viewmatic'i bir incelemenizi öneririm..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
50 mm sari renk invictayi tek gecerim nal gibi chrono gostergesi ile hangi seiko 5 i tokustursam ses gelir galip belli.koskocaamerikadan kucucuk seiko5 ile gelinmez