5270 için şu an gerekli kaynak hazır olamadı, o yüzden biraz ertelemek zorunda kaldım bunu. Bende kafaya koydum, ya bir adet Richard Mille edineceğim ya da Audemars Piguet Grand Prix Carbon alacağım.
Richard Mille için denediğim ve çok beğendiğim 3 adet model var, RM 055 Bubba Watson, RM 011 Felipa Massa Titanium ve RM 030 Black - Out ve kolumda deneyemediğim ama resimlerde çok beğendiğim bir model olan RM 030 AM Ti.
RM 055 BW
RM 011 FM Ti

RM 030 AM Ti

RM 030 Black Out

Black out en zayıf halka esasen, koymasamda olurdu ama bir fikrinizi alayım istedim. Simsiyah saat istemiyorum koleksiyonumda olduğundan ötürü. Normal şartlarda RM 011 veya RM 030'dan birini seçerdim klasik Richard Mille görüntüsü sebebiyle ama RM 055'i kolumda denediğim an çok beğendim. Özellikle yazın her türlü kıyafetle çok sükse yaratabilecek bir saat, skeleton dial'ın güzelliği de cabası. Koyduğum modellerin fiyatları ya aynı ya da birbirine çok yakın. Ama bu kadar para verdikten sonra kolda toywatch gibi durur mu, onu bilemiyorum. Tek saatim olarak alacak olsam alamam, çünkü her şeyle uyabilecek, her şeyle takabileceğin bir saat değil. Ama çok beğendiğim bir gerçek. Ama RM'nin bu fiyatlarıyla koleksiyonumda büyük ihtimalle 1, ileride en fazla toplam 2 adet olabilecek bir markadır, o yüzden de seçimimi dikkatli yapmak istiyorum.
Ne dersiniz?
Teşekkürler.
Salih