TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Richard Mille Model Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Richard Mille Model Tavsiyesi

Mesaj SalihY » 24 Ağu 2013, 23:29

Selamlar arkadaşlar,

5270 için şu an gerekli kaynak hazır olamadı, o yüzden biraz ertelemek zorunda kaldım bunu. Bende kafaya koydum, ya bir adet Richard Mille edineceğim ya da Audemars Piguet Grand Prix Carbon alacağım.

Richard Mille için denediğim ve çok beğendiğim 3 adet model var, RM 055 Bubba Watson, RM 011 Felipa Massa Titanium ve RM 030 Black - Out ve kolumda deneyemediğim ama resimlerde çok beğendiğim bir model olan RM 030 AM Ti.

RM 055 BW

Resim

RM 011 FM Ti

Resim

RM 030 AM Ti

Resim

RM 030 Black Out

Resim

Black out en zayıf halka esasen, koymasamda olurdu ama bir fikrinizi alayım istedim. Simsiyah saat istemiyorum koleksiyonumda olduğundan ötürü. Normal şartlarda RM 011 veya RM 030'dan birini seçerdim klasik Richard Mille görüntüsü sebebiyle ama RM 055'i kolumda denediğim an çok beğendim. Özellikle yazın her türlü kıyafetle çok sükse yaratabilecek bir saat, skeleton dial'ın güzelliği de cabası. Koyduğum modellerin fiyatları ya aynı ya da birbirine çok yakın. Ama bu kadar para verdikten sonra kolda toywatch gibi durur mu, onu bilemiyorum. Tek saatim olarak alacak olsam alamam, çünkü her şeyle uyabilecek, her şeyle takabileceğin bir saat değil. Ama çok beğendiğim bir gerçek. Ama RM'nin bu fiyatlarıyla koleksiyonumda büyük ihtimalle 1, ileride en fazla toplam 2 adet olabilecek bir markadır, o yüzden de seçimimi dikkatli yapmak istiyorum.

Ne dersiniz?

Teşekkürler.

Salih
Kullanıcı avatarı
SalihY

Re: Richard Mille Model Tavsiyesi

Mesaj asymptote » 24 Ağu 2013, 23:39

SalihY yazdı:Ne dersiniz?

Yapma derim.. :?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Offside » 25 Ağu 2013, 01:46

optik beğenim RM 030AM Tİ. RM 011 FM Tİ çok yorucu geldi gözüme.
Kullanıcı avatarı
Offside

Mesaj cavro » 25 Ağu 2013, 01:53

kendi kendinize almamak için en önemli nedeni söylemişsiniz zaten
fazlasıyla "toy watch" tipine sahip richard mille saatleri en azından büyük çoğunluk için

ha bunun yanında esas etken sizin beğenip istemeniz
forum içinde gördüğüm kadarıyla flik flak sevenler kulübü bile mevcut :)

bu seçenekler içinde "RM 030 AM Ti" daha eli yüzü düzgün bence :)
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj SalihY » 25 Ağu 2013, 04:52

ben beyaz olanı için öyle düşündüm, diğerleri asla öyle gözükmüyor, bir kaç kere (özellikle yurtdışında) insanların kolunda gördüm, bir kaç kere de kendi kolumda denedim. Çok çok başarılı bir saat bence, istisnalarıyla beraber tabii. RM 011 ve RM 030 serisi çok hoş. RM 55 ise çok tarz duruyor, strapde değişebilir olduğu için cazip geldi.

cavro yazdı:kendi kendinize almamak için en önemli nedeni söylemişsiniz zaten
fazlasıyla "toy watch" tipine sahip richard mille saatleri en azından büyük çoğunluk için

ha bunun yanında esas etken sizin beğenip istemeniz
forum içinde gördüğüm kadarıyla flik flak sevenler kulübü bile mevcut :)

bu seçenekler içinde "RM 030 AM Ti" daha eli yüzü düzgün bence :)
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj vmetin » 25 Ağu 2013, 05:33

Bence RM055 :thumbup: dediğiniz gibi yazın gece çıkarken filan müthiş olur. :champ:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj onatozer » 26 Ağu 2013, 23:38

Ben RM11 diyorum. RM 55 çok güzel ama RM gibi bir markada fazla basit kalıyor sanki. Geçenlerde RM011 ile kırmızı ferrari califonia uyumu gördüm canlı canlı, gerçekten çok güzel tamamlıyorlardı ikisi birbirini. Metalik kasa renkleri RM lere çok çok yakışıyor. :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj mtniceday » 12 Eyl 2013, 10:01

RM 'nin en klasik başlangıç modeli rm005 idi sonra rm010 geldi yerine. Ancak almışken daha güzelini alıcam diyorsan RM011 fiyat ve görüntü anlamında bence en iyisi. Rose gold veya All Carbon iyidir pek Titanyum taraftarı değilim. Bu arada İstanbul için de 10 titanyum 10 rose gold limitli üretim yapılmıştı 2010 yılında ama tahmin edersin hepsi tükendi artık sıfır bulmak imkansız.

RM032 de çok etkileyici bir saat ama koca bir kol lazım o saati taşıyabilmek için. devasa!

RM'de bir de mutlaka RM057 dragon 'a bakın derim. hayranlık verici...
Kullanıcı avatarı
mtniceday

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners