Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Merhaba, foruma yeni katıldım; düğün,tayin,taşınma hazırlıklarıyla uğraşıyorum. Malesef saatler konusunda bilgi sahibi değilim. Sizin için büyük bir zevk olan konuda basit bir soruyla foruma katıldığım için kusura bakmayın. 2000 Tl yi pek geçmek istemediğim bir bütçeyle damatlık saat arayışı içindeyim. Ve ABD"den temin etme imkanım da var. Deri kayış kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim , teşekkürler.
Le Locle Small Second Men's Automatic - Rose Gold Case and Black Leather Strap ve MAURICE LACROIX LC1008-SS001-330 saatlerini tavsiye eder misin ? Hangisi daha önde acaba ?