TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Unutamad覺覺n覺z Saatleriniz

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Unutamad覺覺n覺z Saatleriniz

Mesaj Frax » 05 Nis 2010, 22:21

Konu pek ilgi cekmeyebilir ancak ben hepimizin mutlaka hic unutamadigi ve bir sekilde yitirdigi saatlerin hikayelerini merak ediyorum.Cocukluga veya genclige yolculuk serbesttir :)

Benim 10-12 yaslarinda kullandigim yesil saatim hala aklimdadir.Yesil kadrani uzerindeki mickey mouse ve yesil kordonu yuzunden cok fazla "kizlara uygun" kacabilecek bir saatti ancak ben cok begenerek takiyordum.Ta ki bir gun lavabonun uzerine koyup da bir daha goremeyene kadar...Ne oldugu konusunda hala hic bir fikrim yok.O saat kaybolduktan sonra da kesin bir donusle erkek saatlerine giris yaptim :lol:
Sizin unutamadiginiz saatleriniz neler?
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Re: Unutamadiginiz Saatleriniz

Mesaj nickynick » 05 Nis 2010, 22:39

Benim hi癟 unutamad覺覺m bir saatim var(d覺). 襤lkokul 3 m羹 desem 4 m羹 desem hat覺rlam覺yorum, bir g羹n saat癟inin vitrininde bakakald覺m. Beendiim saat Casio'nun bir modeli, 癟elik, ve sade bir modeldi. 襤癟im gitti saate, e para da yok tabi. Ne yapsam ne etsem, gittim ankes繹rl羹 telefondan babam覺 arad覺m. Dedim "ben bir saat beendim, onu almadan da eve gitmek istemiyorum" :) Sonra bekledim o saat癟i vitrininin 繹n羹nde, geldi babam ald覺 bana o saati. Uzun s羹re kulland覺m, sonra bir g羹n bah癟ede 癟im bi癟iyorum. Bileimi rahats覺z etti 癟覺kard覺m bir aac覺n dal覺na ast覺m. Tabi unutmuum onu orada, daldan d羹m羹. Ben makinenin sesinden hi癟 bireyin fark覺nda deilim, taaaki 癟im bi癟me makinesinin i癟inden "tak覺r-tukur-h覺rt-piu piu piu- eklinde bir ses gelene kadar :lol: Saat atomlar覺na ayr覺lm覺t覺 :) 襤癟imde ukde olarak kald覺 o saat :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj Zemberek » 05 Nis 2010, 23:16

Benimde ortaokul 1 gibiydi san覺r覺m, bir Swatch Irony g繹rm羹t羹m saat癟ide. Doum g羹n羹mde herkese tek tek s繹yledim hediye istemiyorum saat al覺cam diye, b羹t羹n aileden para toplay覺p gidip ald覺m. Kendimle gurur duyuyorum art覺k ciddi eylere harc覺yorum param覺 diye. Tabi o zaman benim i癟in b羹y羹k bir mebla idi ve sonu癟: b羹y羹k bir hayal k覺r覺kl覺覺, meerse saat plastikmi :D Jeton y覺llar sonra d羹t羹, Irony ve plastik :D Hala da saklar覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Zemberek

Kay覺t: 08 Mar 2010, 03:36

Mesaj Kler覺ns » 06 Nis 2010, 19:11

Benim de hi癟 unutamayaca覺m saat, 癟al覺arak paras覺n覺 biriktirip ad覺覺m Sector Adventure serisinden.
Lise de babam覺n ald覺覺 Omega hala kolumdayken san覺r覺m 1990 da bir g羹n Atak繹y Galeria da onunla g繹z g繹ze geldik. 15 g羹n sonra 癟al覺arak bal覺k paras覺n覺 biriktirip onu istedim.
襤yi k繹t羹 g羹nlerimiz oldu ama hi癟 ayr覺lmad覺k. Hatta bir keresinde denizde futbol sahas覺 b羹y羹kl羹kte bir alanda kayboldu.Kuzenim 2 saat sonunda 5-6 metre derinlikte kayal覺klar覺n aras覺nda buldu.Bu k覺sa s羹reli ayr覺l覺k bana 15 lahmacuna patlad覺. :D
Ne kazalar yaad覺k birlikte o bir yana savruldu ben bir yana, 羹st羹m羹z羹 silkeledik elimizi y羹z羹m羹z羹 y覺kad覺k tekrar kol kola girdik sar覺ld覺k birbirimize.
O benim ilk kazand覺覺m parayla sahip olduum saatim. Allah seveleri ay覺rmas覺n.

O y覺llar da bald覺zlardan birini Cem Hakko da, birini de Cem Boyner de g繹rm羹t羹m. Ei benzerleri yoktur. (羹癟羹zlerin):lol:
Google da bile d羹zg羹n bir fotoraf bulamad覺m.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Kler覺ns

Kay覺t: 24 Mar 2010, 23:47

Re: Unutamad覺覺n覺z Saatleriniz

Mesaj 2fast4u » 07 Nis 2010, 15:57

ortaokul yillarimda en yakin arkadasimdan haciladigim aynali ekranda akrep ve yelkovandan baska birsey olmayan swatch saat ,en son cami catlamis vaziyette cekmecede duruyordu.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Clk » 07 Nis 2010, 18:18

Ben覺m unutamad覺覺m ve unatamayacag覺m 2 saat var.

Birincisi 2005 y覺l覺nda M覺s覺r'da otelin cam覺ndan 5 kat asa覺 uctuktan sonra bulabildiim par癟alar覺n覺 癟繹pe atmak zorunda kald覺覺m 癟elik Daytona ikincisi ise saat覺覺m M3'羹n hat覺ras覺 olarak ald覺覺m Submariner LV.

Daytona yok olma maceras覺, LV'de yasatt覺覺 hat覺ra ile unutulmayacak saatler listemin ba覺nda bulunuyor.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj nickynick » 07 Nis 2010, 18:27

O Daytona'n覺n otelin cam覺ndan 5 kat aa覺 u癟mas覺n覺n ard覺nda bir hikaye var m覺yd覺 acaba ? :lol:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj Frax » 07 Nis 2010, 18:35

Benim bir Daytona'm olacak ve asagi ucacak.Ulkede yas ilan edilmesi lazim buyuk bir kayip :) Bulent abi ne yaptigini merak ediyorum parcalari elina aldiktan sonra.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners