Selçuk; Santos u buldum denedim, ancak rolex i deneme şansım olmadı henüz, bir iki tane internetten buldum kondisyonları fena degil.
Mücadeleci; Santos'un geçmişinin sağlam olduğunu biliyordum fakat pilot saati olduğunu bilmiyordum, guzel bilgi icin teşekkürler

vmetin; bütçe el verse Santos'u full Çelik full altın siyah olmak uzere uc renk, gmt nin de tum renklerini alıp kafam yıllarca rahat dolaşırım ama suan bütçe bir tane ancak kaldırıyor

Razz; ekstra önerilere de açığım bu fiyat aralığında

tek kriterim altın-Çelik yada full altın olması. Bilekler biraz kalın oldugundan 40mm altı saatler nazar boncuklu bileklik gibi kalıyor:) aynı sekilde gmt nin renk konusunda soru işaretlerim var. Buna karşılık Santos'un yeşilden kahveye cok aftermarket kordon seçeneği var. Karar vermek cok zor oof of.
SerdarFB; bütçe 4000-5000 USD civarı, cok ekstrem bir saatte biraz daha aşılabilir elbet

Mrbars; hermes arceau ve planet ocean halı hazırda var, bunların yanına bir rolex boşluğu hissedilmiyor degil, ama gmt nin rengi Hergun takmaya elverişli olur mu bilmiyorum. Planet ocean dan da vazgeçemiyorum yoksa hemen bir Pepsi bezel ile sıkıntıları sonlandirirdim

Değerli yorumlar için teşekkür ediyorum, genel olarak rolex ağırlık rolex de.