Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
vicarious » 09 Tem 2013, 12:35
erdemguner35 yazdı:vicarious yazdı:Hoşbulduk, önce sizin saatinizi buldum sonrasında ise saatlerce sitede paylaşılan fotoğraflara baktım. Açıkcası sitedeki bu sıcak ortam ve fotoğraflar çok hoşuma gitti. Fotoğrafları gördükten sonra bir yandan da aklım mako xl in siyahına kaymaya başlamadı değil
Giyim konusunda mavi rengin işinizi zorlaştırdığı oldu mu acaba?
saat yönünden bir kaç alternatifim daha olduğu için mavi kadran konusunda zorlanmadım... ama sadece tek bir saatim olacaksa mavi kadran alırmıydım bilemiyorum

fakat renkli giyinmeyi seven birisi iseniz mavi kadranın çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum... ben son bir haftadır kahverengi deri kayış ile kullanıyorum... daha da bir güzel oldu sanki

Aslinda 3 4 saatim daha var, o halde kararimi verdim maviyi alacagim

ben de saati aldigim gibi kahverengi (bulabilirsem taba rengi) kayis takmaui dusunuyorum. Hirsch marka kayislari begeniyorum acaba onerebileceginiz baska markalar mevcut mu?
-

vicarious
-
vicarious » 09 Tem 2013, 12:37
Miriel yazdı:vicarious yazdı:Hoşbulduk, önce sizin saatinizi buldum sonrasında ise saatlerce sitede paylaşılan fotoğraflara baktım. Açıkcası sitedeki bu sıcak ortam ve fotoğraflar çok hoşuma gitti. Fotoğrafları gördükten sonra bir yandan da aklım mako xl in siyahına kaymaya başlamadı değil
Foruma hoş geldiniz.
Mavi kadranın işinizi zorlaştırıp zorlaştırmaması tamamen size ve giyim tarzınıza ve kullanım alanına bağlı.

Hos bulduk
Saniyorum zorlamayacak, giyim tarzima uyumlu olacagina karar verdim

-

vicarious
-
Miriel » 09 Tem 2013, 12:46
vicarious yazdı:Miriel yazdı:vicarious yazdı:Hoşbulduk, önce sizin saatinizi buldum sonrasında ise saatlerce sitede paylaşılan fotoğraflara baktım. Açıkcası sitedeki bu sıcak ortam ve fotoğraflar çok hoşuma gitti. Fotoğrafları gördükten sonra bir yandan da aklım mako xl in siyahına kaymaya başlamadı değil
Foruma hoş geldiniz.
Mavi kadranın işinizi zorlaştırıp zorlaştırmaması tamamen size ve giyim tarzınıza ve kullanım alanına bağlı.

Hos bulduk
Saniyorum zorlamayacak, giyim tarzima uyumlu olacagina karar verdim

O zaman hayırlı olsun diyelim

NOBLESSE OBLIGE!
-

Miriel
-
Erdem35 » 09 Tem 2013, 14:44
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: icanucar, yus49 ve 90 misafir