TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 TL Bütçeli Çelik Kasa Bilezik Siyah / Mavi Kadran Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 500 TL Bütçeli Çelik Kasa Bilezik Siyah / Mavi Kadran Ön

Mesaj Pulstar » 27 Haz 2013, 14:01

Arkadaşlar yurt dışı alışverişi hiç düşünmüyorum.

Başlıkta yazdığım bütçe ve özelliklerde yurt içi saat tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
Kullanıcı avatarı
Pulstar

Mesaj Wwtr » 27 Haz 2013, 15:36

Drk yazdı:
Wwtr yazdı:Yalnız yurtdışından alınmak istenirse, 75€ üzerine %25 vergi ilave olmayacak mı?

%25 değil %18.

Düzeltme için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj batamer » 27 Haz 2013, 16:56

amazon türkiye'ye saat yolluyor mu??
sanırım ben bir kaç defa denediğimde son aşamada Türkiye'ye yollanamadığına ilişkin uyarı ile karşılaşmıştım....
Kullanıcı avatarı
batamer

Mesaj Pulstar » 27 Haz 2013, 17:28

Arkadaşlar, yurt dışı saat alımıyla ilgilenmiyorum; isterlerse 500 TL'lik orijinal saati 50$'a versinler fark etmez.

Saat tavsiyesi yapılmayacaksa en iyisi açtığım başlığı takip etmeyi bırakayım.

Çünkü mesaj var diye giriyorum fakat tekrar yurt dışı saat alımı mesajlarıyla karşılaşıyorum.
Kullanıcı avatarı
Pulstar

Mesaj Pulstar » 27 Haz 2013, 17:31

Bugün Karşıyaka/İZMİR'de iki farklı mağazaya gidebildim. Daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi başka mağazaları gezme şansım yok.

Gittiğim mağazalar Orient satmıyordu. Seiko'da ise istediğim tarz saatler 650 TL'den aşağı değildi. Yurt içi internetten 300-400 TL'ye alacağım saatlere o kadar para vermek pek mantıklı gelmedi.
Kullanıcı avatarı
Pulstar

Mesaj altıkırkbeş » 28 Haz 2013, 02:07

Pulstar herkes size yardımcı olmak için mesaj acıyor,elbette istediğiniz yerden alın ama 450 liralık saatin 90 dolara oldugunu da bilin ki ona göre bilinçli alısveriş yapın diye yardımcı olmaya çalışıyoruz size yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı sert üslup kullanmazsanız daha nazik olur.Orient arıyorsanız kemeraltı girişinde barçının çaprazında bir saatçi var fiyat konusunda yardımcı oluyorlar diye hatırlıyorum,bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj Pulstar » 28 Haz 2013, 11:44

altıkırkbeş yazdı:Pulstar herkes size yardımcı olmak için mesaj acıyor,elbette istediğiniz yerden alın ama 450 liralık saatin 90 dolara oldugunu da bilin ki ona göre bilinçli alısveriş yapın diye yardımcı olmaya çalışıyoruz size yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı sert üslup kullanmazsanız daha nazik olur.Orient arıyorsanız kemeraltı girişinde barçının çaprazında bir saatçi var fiyat konusunda yardımcı oluyorlar diye hatırlıyorum,bakabilirsiniz.

Elbette yardımcı olmaya çalıştıklarını biliyorum. Ancak en başlarda söylemiş olmama rağmen yine yurt dışı alım mesajları atıldı.

Halbuki ben marka ve model belirtmeme rağmen bunlar hakkında tek bir mesaj yazılmadı veya alternatif marka veya model tavsiyesinde bulunulmadı. Bu mesaj yanılmıyorsam başlığın 15. mesajı ve benden başka marka/model zikreden olmadı. Umarım sizde benim açımdan bakıp bu üslubumu anlayışla karşılarsınız. :)
Kullanıcı avatarı
Pulstar

Mesaj SeRxx » 28 Haz 2013, 12:10

Mesajları tekrar okursanız size ısrarla yurtdışından alın denilmiyor, genel olarak yurtdışı alışverişi ile ilgili bilgi verme amaçlı yazılmış ;)

Seiko Chronograph modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Bayilerde birçok iyi alternatif mevcut, güzel taksit teklifleri de alabilirsiniz. Mavi kadran olarak Orient Mako uygundur. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners