Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Enkiomk » 25 Haz 2013, 13:35
Merhaba öncelikle saatten pek anlıyan birisi değilim bu formu şans eseri buldum.. elimde omegaya ait De Ville model seri numarasından bulabildiğim kadarıyla 1968-70 arası üretilen altın kaplama bir saat bulunmakta sorunsuz çalışmakta..bu saatin değeri ederi nedir merak ediyorum bilgisi olan biri cevap verebilirse çok memnun olurum.. serinumarası: 2604xxxx
Şimdiden teşekkürler..

fotoğraftakinden daha koyu bir sarı.)
-

Enkiomk
-
Enkiomk » 26 Haz 2013, 23:36
Drk yazdı:Hayır elbette

Maddi beklentiniz ne düzeyde bilmiyorum ama bu temizlikte bir omega mutlaka para eder. Ben olsam satmaz anı olarak saklardım ama, anısı varsa tabi

Sadece değerini merak ediyorum satmak gibi bir düşüncem şu an için yok

anısı muhakkak var tabi

-

Enkiomk
-
onatozer » 27 Haz 2013, 00:13
Bu tarz saatlerin değerini kanımca ya satıcısının gönlü ya da alıcısının kesesi belirliyor. Drk'in de değindiği gibi anı olarak saklandıkça değerinin katlayacağını düşünerek vintage omega lara bir süre göz gezdirdiğim kadarı ile güzelliği kadar maddi değer biçilmeyen modellerden...
"Watch Idiot Savant"
-

onatozer
-
Enkiomk » 27 Haz 2013, 13:16
mcco yazdı:Bu tarz saatlerin değerini kanımca ya satıcısının gönlü ya da alıcısının kesesi belirliyor. Drk'in de değindiği gibi anı olarak saklandıkça değerinin katlayacağını düşünerek vintage omega lara bir süre göz gezdirdiğim kadarı ile güzelliği kadar maddi değer biçilmeyen modellerden...
Yorumunuz için teşekkür ediyorum..
-

Enkiomk
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 124 misafir