TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pulsar Saatlerle ilgili Görüş

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Pulsar Saatlerle ilgili Görüş

Mesaj londoner » 16 Mar 2010, 17:29

Foruma yeni üye oldum. Herkese merhaba.

Aşağıdaki 2 Pulsar saatle ilgili görüş ve önerisi olan varsa sevinirim. Sizce almaya değerler mi? Şimdiden teşekkürler.

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=33408

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=29556
Kullanıcı avatarı
londoner

Re: Pulsar Saatlerle ilgili Görüş

Mesaj Bond » 16 Mar 2010, 18:00

TSF'ye Hoşgeldiniz, daha önce bu tarza yakın quartz Pulsar alan bir üyemiz olmuştu, size 2 konu linki ekliyorum, incelemenizin faydası olacaktır. Saatleri optik manada beğendiğimi belirtebilirim, özellikle ilk model gayet şık duruyor. Diğer sorularınızı cevaplarını öncelikle ilk linkte bulacaksınız. Bu fiyat klasmanında başka marka ve modelleride araştırmanızı öneririm, birçok seçenek olabilir çünkü, elbette aynı klasman markalarda optik beğeni ön planda olacaktır.

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=2082&p=24700#p24700 :arrow:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=2149&p=25022&hilit=pulsar#p25022 :arrow:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj londoner » 16 Mar 2010, 18:24

Bond yazdı:TSF'ye Hoşgeldiniz, daha önce bu tarza yakın quartz Pulsar alan bir üyemiz olmuştu, size 2 konu linki ekliyorum, incelemenizin faydası olacaktır. Saatleri optik manada beğendiğimi belirtebilirim, özellikle ilk model gayet şık duruyor. Diğer sorularınızı cevaplarını öncelikle ilk linkte bulacaksınız. Bu fiyat klasmanında başka marka ve modelleride araştırmanızı öneririm, birçok seçenek olabilir çünkü, elbette aynı klasman markalarda optik beğeni ön planda olacaktır.

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=2082&p=24700#p24700 :arrow:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=2149&p=25022&hilit=pulsar#p25022 :arrow:

Cevabınız için teşekkür ederim. İlgili başlılları incelemiştim. Lakin modeller farklı olduğu için karar veremedim.

Fiyat konusuna gelince, görünen fiyatlardan %40+%30 indirim şifrem var. Yine de bu fiyat grubunda önereceğiniz marka varsa memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
londoner

Mesaj londoner » 17 Mar 2010, 13:36

Bir de bilen varsa Pulsarlar tamamen Japonya'da mı üretiliyor? Pulsar saatlerin genel kalitesiyle ilgili bilgisi/tecrübesi olan var mı? Her ne kadar arkasında Seiko olsa da ben daha önce hiç kullanmadığım için tereddütlüyüm.
Kullanıcı avatarı
londoner

Mesaj Frax » 18 Mar 2010, 19:16

Seiko ortaklıklı br firma diye biliyorum.Tamamen Seiko bünyesine üretimi de olabilir emin değilim.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 18 Mar 2010, 19:43

Bu Japon, Çin, Malezya, Singapur konusunu açıklayacağım sonra. Seikoda ve Pulsarlarda Çinde assembled edilen ürün gamları veya üretim yapılan parça ve mekanizma modelleri elbette var. Mercedes Benz'inde var. Bu kalitesinin kötü olduğu manasına gelmez. Bu konuları derinlemesine yazalım bir ara ayrı başlıkta. Seiko 1970'lerden beri Japonya dışında outsourcing yapar. Sonuçta bu fabrikalar Seiko kontrolünde üretim yapan tesislerdir. Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya pazarları için ürünler aynı kodla ve üretim bandından çıkmaz, daha doğrusu çıkamaz çünkü belirli bölge ve ülkelerde pazar ağı kurabilmek ve satış yapabilmek için made in ve assembled in kavramları bazı kanunlarla sınırlandırılmıştır. Yani her yerde Assembled in China yada Singapore gibi ibare ile satış yapamaz firmalar. Parçalar ayrı yerlerden de gelebilir örnek mekanizma Japon, kayış Çin, cam Malezya vb gibi. Bugün Swiss Made bulk üretim yapan firmaların müşteri kaybetmeden Çinde fabrika kurma imkanları olsa bir dakika düşünmezler. Hatta zor durumda olan firmaların bu yola başvuracakları yada zaten başladıklarıda dedikodular arasında. Şu an yazdığınız klavye yada bu yazıyı okuduğunuz ekranın panelleri ve birçok parçasıda Çin üretimi. Bu üretim kalite düzeyini etkileyen ve son kullanıcıya ulaşan ürünü belirleyen birçok faktör var, ilerde başka konularda tartışmak üzere konuyu kapatalım. ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj ozan2017 » 18 Mar 2010, 22:42

Bond bir konu ancak bu kadar güzel açıklanabilir. Üstad
Kullanıcı avatarı
ozan2017

Mesaj Bond » 19 Mar 2010, 14:43

Sağol Ozan. Bu konuda farklı bakış açıları var konuyu kapatalım derken yanlış anlaşılmasın, Saat tavsiyesi konusunu kastetmedim. Üretim bölgeleri üzerine başka konuda konuşuruz demek istedim.

Londoner bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğim markalar Pulsar, Casio, Orient, Seiko, Swatch, Jacques Lemans F1 ve biraz daha üst fiyat grubundaTissot. Daha birçok marka var tabii ama ülkemizde bazılarını bulmak kolay değil. Elbette Quartz modeller olarak belirttim. Seiko 5 ve Orientler'de bazı uygun fiyatlı automatic saatlerde bulmak mümkün, Diğer danışma konularında da detaylı öneriler var arkadaşlarımızın yaptığı, o konulardan da faydalanabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kirpi, Rafet ve 143 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners