TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj SeRxx » 06 Haz 2013, 01:08

Beni provokatör olarak tanımlamak kesinlikle haddin değil, yazılışını bilmediğin gibi kelime anlamını da bilmediğini düşünüyorum; o yüzden öğreneceğini ümit ederek TDK'nın linkini ekliyorum -senin için- :arrow: http://www.tdksozluk.com/s/provokator/

Bu forum Türkiye'nin en seviyeli ortamlarından biri olup, her şeyden önce insan ön plandadır; keşke dışarısı da böyle olabilse. İnsanların baskı altında olmadığı; ırk, mezhep, dil, din, cinsiyet ayrımının gözetilmediği bir ülkede yaşamak en büyük hayalim ve ülkem için en büyük temennimdir.

Sosyal medyada '' Provokasyona gelmeyin'' deniyor; çünkü bazı ahmak gruplar bu kenetlenen insanları yine ayrıştırma peşinde. Bunu ben de her yerde söylüyorum. ''Şiddet kullanmayın'' diye kimlere telkinde bulunulmalı sen düşündün mü hiç? Hatay'da ölen kardeşimizin ne suçu vardı? Yerlerde sürüklenerek dövülen, gözü çıkan, gazlardan krizlere giren insanların ne suçu vardı? Şiddeti susturabilmenin kimin elinde olduğunu sen çok iyi biliyorsun, şimdi bize burada ayak yapma ;)

Forumlar demokratik olmayabilir ama bu forum aklının yetmeyeceği kadar demokratik bir ortama sahip :thumbup:
Şu yeni moda olan ulu orta nickimi engelleyebilirsiniz yazıları gerçekten sıktı, öyle derdimiz yok ki o bana düşmez; ayrıca engellesek senden ne farkımız kalır ? ;) Yazmışsın da engellemek senin için sıkıntı olsa ne yazar? :D

Öğretim görevlisiysen bu yazdıklarının bir çıktısını alıp abilerine göster; belki terfi alırsın ha! :)

Her mesajın sağ üst köşesinde şikayet butonu vardır, bu butonla beni de şikayet edebilirsin. Yetkili olmak bir ayrıcalık olarak anlaşılmasın; sadece forum düzenli devam etsin, insanlar bilgilere kolay ulaşsın, dağınıklık olmasın diye elimizden geldiği kadar gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz.

rj2k yazdı:TSF forumunda provakatör de oluyomuş bu forum sayesinde bunu da ogrendim. Hatta bir de arkadaşı moderatör yapmışlar işe bak.

İlk gunden yapılacakları gorup "dikkat edin her habere inanmıyın" diyince buradakiş bazı arkadaşlar beni hükümet yanlısı ilan ettiler.

simdi acin bakalim sosyal medyada ne söyleniyor insanlara ? (PROVAKASYONA GELMİYİN ŞİDDET KULLANMAYIN)

Fake falan değilim gayet de gerçeğim. Geçtiğimiz 6 günde kızılaya bestekara tunalı direnişlerine takılanlarla tanışmak da isterim. Bakalım tanıdık çıkacak mıyız.

Çok merak ediyorum burada insanlar oturduğu yerden çayını çorbasını içerek HALK TV eşliğinde mi bu yorumları yapıyor yoksa protakal gazı altında mı ?

Not: Forumlar asla demokratik ortamlar değildir, bunun farkındayım, nickimi engelleyebilirsiniz sikinti olmaz bana.

Çağlar abi çok teşekkür ederim. :oops:
HeroFB yazdı:
burada hitap etmem istenen nicky ile SeRxx ama içimden geçtiği şekilde Serkan kardeşimi hedef almışsınız ama kendisi benim gibi yıllarca faşist olarak adlandırılan birinin gözlerini açacak ,doğudaki insanları anlamasını sağlayacak ve aslında hiç bir farkımız olmadığını defalarca suratıma vuracak şekilde hayatımı değiştirmiş bir insandır burada suratıma vurmayı onu tanıdığımda ve yaptıklarını , konuştuklarını gördüğümde bende oluşan çarpılma hissi olarak kulanıyorum o yüzden asıl siz oturduğunuz yerden insanları tanımadan asıl siz provokatör olarak adlandıramazsınız , çocuğun kaç bin mesajı var bir bakın üslübuna ayrıca amacınız dikkat edilmesini sağlamak ise 3-5 kelam edip sonra böyle şeyler de var arkadaşlar dikkat edelim dersiniz.

bir de karşı tarafın şu günlerde en çok kullandığı laf olan provokatörü neden ısrarla yanlış yazdığını anlayamıyorum

not: illaki -de hatam vardır :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj damenn » 06 Haz 2013, 01:19

Adamlar taaa Tayvan'dan olayı anlayıp birde üzerine animasyon yapmışlar.
Eylemcilerin istediğini, eylemin asıl amacını bu kadar iyi anlatmaları inanılmazdır!
Penguen, padişah, taraftar, 3 çocuk, alkol, dozer, polis, fas..... her şey var...
Kullanıcı avatarı
damenn

Mesaj mrbars » 06 Haz 2013, 02:08

beyler şu provokasyon doğru yazma konusunu kapatalım. ayıp oluyor ama. utandım burda :D

mrbars yazdı:avrasyadan fotoymuş, yok panzer ezmemiş pervane kesmişmiş, provakasyonmuş.. muşmuşmuş.

3 5 çapulcu diyen provakatördür.
böyle bir ortamda taksime cami de yapacağız diye olayı bunlar camiye de karşıydı demeye hazırlık yapan provakatördür.
yüzde elliyi evlerinde zor tutuyoruz diyen provakatördür.
diğerleri ancak figuran provakatör olur.

baktım da beni bu forum bozmuş, yoksa spr konşrm tmm mı hayd by optmm :D
:arrow: :arrow: :arrow: provakasyon yazım provokatörleri
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj altıkırkbeş » 06 Haz 2013, 02:12

Resim
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj altıkırkbeş » 06 Haz 2013, 02:14

Kaç gündür yaşanan gerginliklerimizi biraz alacak bir video,bu sefer güldürdü :)

En son altıkırkbeş tarafından 06 Haz 2013, 02:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj asymptote » 06 Haz 2013, 02:15

Daha da Sıtarbakstan yer bildirimi yaparsam.. (zaten yapamıyordum, telefon Nokia akılsız telefon..)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj donjohnson » 06 Haz 2013, 11:30

Kaç gündür yaşanan gerginliklerimizi biraz alacak bir video,bu sefer güldürdü :)

Müslüman uyumaa, ........ Taraftara sahip çık !! :lol: :lol: :lol: :lol:
donjohnson

Mesaj altıkırkbeş » 06 Haz 2013, 11:51

TSF'nin güzel insanlarına
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners