TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj altıkırkbeş » 04 Haz 2013, 21:34

En doğrusu ,sana taş atana sen gül at . Sabırlı ve tedbirli olursak basarırız
HeroFB yazdı:sokaklar yine kalabalıklaşır ama dediğin gibi provokatörlere prim vermemek gerekiyor , amaç çatışma olmamalı ama pabuçta bırakılmamalı

Resim
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Re: Ynt: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Baran » 04 Haz 2013, 21:38

TSF beklentimin cok altinda tepki gosterdi.Cok daha aydin yobazliktan uzak bir forum oldugumuzu dusunuyordum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj altıkırkbeş » 04 Haz 2013, 21:46

Benim de öyle düşündüğüm insanlar vardı ama meydanlarda gunlerce uykusuz kaldıklarını görünce fikrim değişti.Belki de öyledir Baran ,bence o düşünceni hala korumalısın :)
Baran yazdı:TSF beklentimin cok altinda tepki gosterdi.Cok daha aydin yobazliktan uzak bir forum oldugumuzu dusunuyordum.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj Emre » 04 Haz 2013, 22:27

Yahu şikayet edilsin edilecekse ne olacak sanki. Bunu biraz şuna benzetiyorum, alışmışız ya hani mesela adam kadını döver, aman kimseye duyurmayalım denir, çocuk hırsızlık yapar, aman kimseye duyurmayalım denir, kıza tecavüz edilir, aman kimseye duyurmayalım denilir ve bu problemlerin mağdurları her şeyi içine atar, psikolojik olarak çöküşleri başlar. 'Tek dert millet ne diyecek'tir. Bu mu doğru?

Bırakın şikayet etsinler ne derse desinler, biz kendimizi bilmiyor muyuz? Aynı şekilde, borsa düşecek durun diyenleri de anlamıyorum. Düşsün ne olacak? Demoratik bir ortamın hazırlanması için feda olsun böyle bir eylem gerçekleştiriliyor.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 04 Haz 2013, 22:27

Evinde zorla tuttugumuz Tesla Coil @METU EEE - E Binasi

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mrbars » 04 Haz 2013, 22:58

onu bunu bilmem. everyday I am çapuling.

Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj avsu07 » 04 Haz 2013, 23:01

Baran yazdı:TSF beklentimin cok altinda tepki gosterdi.Cok daha aydin yobazliktan uzak bir forum oldugumuzu dusunuyordum.

Kaç gündür olaylar başladığı andan bu yana çok sınırlı olarak ve sadece bu başlığı okumak için foruma giriyorum. Bu süreçte daha evvel hiç tesadüf etmediğim kadar az paylaşım gördüm. Bu süreçte en yoğun katılım bu başlığa oldu. Bir moderatörümüz Taksim'de günlerdir uykusuz bir şekilde hepimizin özgürlüğü için, dünya görüşümüz, insanlık değerlerimiz, vatanımız, yaşam tarzımız, demokratik haklarımız, uygar ve çağdaş bir ülke olmamız için adeta kelle koltukta mücadele ediyor. Mücadelesini onuruyla ve insanlığıyla yapıyor. O zor durumda yaşamak zorunda kaldıklarını, karşılaştığı polis şiddetini, faşizan uygulamaları foruma yüklemekte sıkıntı yaşadığı için bir başka moderatör arkadaşımızdan yardım isteyerek foruma yüklemeyi becerdi.

Bu forumda binlerce insan var, bir şeyler paylaşmak isteyenler yanında laylaylom yapmak için foruma uğrayanlar da var. Bu acı günlerimizde forumda bu kadar az konu açılması ve az mesaj paylaşılması bu forumun yüz akıdır. Bu durum; forumun durumun farkında olduğunu, bu süreçte saat ve laylaylaom dışında daha önemli sorunlar olduğunun farkında olduğunu gösterir. Bir çok arkadaşımızın günlerdir meydanlarda olduğunu, faşizan uygulamaları protesto etmek için cansiperane bir şekilde direndiğini biliyor ve tahmin ediyorum. Ben mensubu olduğum bu foruma teşekkür ediyorum. Bir çok forumda siyaset konuşmak yasak kardeşim diyen moderatörler yüzünden tek kelime bile edilmezken benim forumumda iki moderatör haksızlığa karşı gelmek için bu başlığa mesaj yazıyor ve yönetim buraya yazılan mesajlara müdahale etmiyorsa ben bu forumu kuranların alnından öperim.

Mücadele etmekten yılmayan ve bunu bizimle paylaşan tüm dostları ve forum yönetimini kutluyorum. İsmail ve Thevenin size ayrı teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Erdem35 » 04 Haz 2013, 23:43

avsu07 yazdıklarından azıcık üstüme alındım ama inan ki sana alınmadım :thumbup: ben ta 7 ay önce filan bu foruma üye olurken laylaylomdan başka birşey yoktu aklımda... saatlere merakım vardı ama saat hakkında bir bilincim yoktu... sonra birşeyler ögrendim ne bileyim saatlerimi değiştirdirdim ve ortam o kadar hoşuma gitti ki ben de girdabına katıldım... neredeyse her başlık altında bir paylaşımda bulunmaya çalıştım... amaç laylaylomdu bir şekilde.. ha bana göre laylaylom nedir; insanın günlük hayatındaki sıkıntılarından yoğunluğundan bir şekilde sıyrılıp kaçamak yapmasıdır... bu kaçamağı bana TSF ve onun harikulade üyeleri sağladı...ben bundan önce başka bir konu altında başka bir forumda da aktif olmaya çalıştım ama aynen senin dediğin gibi moderatörlerin siyaset konuşmak yasak tavırlarından dolayı uğramadım daha da o forumlara... TSF nin Çizgisi gayet net...
şimdi ben İstanbul,Ankara ve İzmir merkez de olsam inan ki biber gazlarının tadına bakardım bir şekilde... ama olmuyor işte maalesef, (mesleki,ailevi) ama yürekten yanlarındayım....
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners