TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Frax » 04 Haz 2013, 15:55

Cenk yazdı:
damenn yazdı:Maalesef olayların temiz bir eylemden polisle savaşır hale gelmesinin en büyük sebebi, videodaki gibi psikolojik sorunlu polislerin olması.

kesinlikle oyle damenn,
Dun aksam gezi parkinda oturuyoruz herkes sohbet muhabbet hicbir sey yok , polis bir anda biber gazi atmaya basladi.insanlarda dogal olarak tahrik oluyor.

Abi bilmeden konusmayin o gazlar gumussuyundan geldi, bize attilar onu. Geziye gaz atildi diye galeyana geldi insanlar, ruzgarla esen gaz o. Asiri derece siktilar bize Gumussuyunda. Ben de ne yaptigimizin farkinda degilim parki aldik aksamina Dolmabahce'de Akaretler'de barikat kurduk, 4 gundur catismadayim, amacimi sorgular oldum cunku cok garip tipler turedi. Gezi parkindan baska bir yere gitmeyin artik. Sinirler tukendi alakasiz yerlerde olaylar cikiyor. Dun gumussuyuna gidip barikat kurmasam gaz yemeyecektim, simdi kollarim yaniyor gece yedigim gazdan. Gece ogrenciler cekildi, sacma tipler kaldi gozaltina aldilar. Nereden turedi bu hayvanlar polisten sonra en cok zarari bunlar verdi bize. Slogan atmak yerine bunlar tas atmasin diye ugrasiyoruz. Bu herifler yuzunden millet polis hakli diyor ya inanamiyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Frax » 04 Haz 2013, 16:07

Dun liseli ergenleri toplayip getirmisler, o aptal cocuklar Dolmabahce'de polise kufrettiler polis ses bombasi atti nasil dagildilar gormeliydiniz. Bir tanesi aglamaya basladi tuttum bunu gozum yaniyor abi gaz gozume geldi dedi. Gaz falan atilmamisti henuz nasil korkmus. Evime nasil gidecegim diye agliyor Divan Otelin oraya kadar goturup yolu tarif edecegim yaniniza kosarak 10-12 yaslarinda bir cocuk daha geldi bizi duymus. Abi beni de gotur nolur diyor. Bu cocuklari aptal lise orgutleri toplamis getirmis. Bagirdik kac kere polisi provoke etmeyin diye. Ses bombasinda darmadagin oldular, gaz atilsa izdihamdan ölecekler. Lutfen parka gidin baska yerlere gitmeyin, tanidiginiz herkesi parka goturun. Parkta kimseye zarar gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 04 Haz 2013, 17:12

sokaklar yine kalabalıklaşır ama dediğin gibi provokatörlere prim vermemek gerekiyor , amaç çatışma olmamalı ama pabuçta bırakılmamalı

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj vmetin » 04 Haz 2013, 17:13

Hemen hemen bütün görüntülerin, kişisel yorumların ve fotoğrafların büyük medya kuruluşları sessiz kalınca acele ile yabancı medya kuruluşlarına, yabancı sivil toplum örgütlerine ve hatta yabancı devletlerin kendisine gönderilmesini nasıl karşılıyorsunuz?

Ben açıkçası hayatım boyunca dışarıdan Türkiye'ye bir fayda geldiğini görmedim. Tam tersi o görüntüleri görünce bazılarının pisliğin üstüne konan sinekler gibi ellerini ovuşturduklarını gözümde canlandırabiliyorum, burada olanlar, buradan gönderilen fotoğraflar videolar şu anda istihbarat örgütlerinin analiz odalarında ayıklanıyor. Kişiler tespit ediliyor (ileride belki kullanılmak üzere- kimse üzerine alınmasın samimi olarak orada olanları kastetmiyorum) analizler ve plan güncellemeleri, senaryolar hazırlanıyor.

Buradan gönderilen görseller çığlığı dünyaya duyurmaktan başka işlere de yaradı yani.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj ZubFB » 04 Haz 2013, 17:35

gönderilen değil vmetin internete yüklenen. medya yüreksizs ve işbirlikçi ise ne yapılabilirdi ki? insanlar seslerini duyurmak için ellerindeki tek ve hızlı aracı kullandılar başbelası interneti. kimse istihbaratlara bir servis vermemiştir özellikle. ha istihbaratlar zaten ülkede cirit atıyordur ve medya vermiş olsa ordan da sağlarlardı zaten bilgileri o ayrı.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj herofb » 04 Haz 2013, 17:52

vmetin insanlar öldürülmeye çalışılırken ve tüm ülke buna sessiz kalırken ne yapmalılardı ?

ayrıca burada 3-5 genç çocuğun twitlediğinden istihbarat toplamıyorlar merak etme , topladıkları yollardan aklıma gelen ilk ikisini yazayım

darbe var diyip mahkemelerde tüm generallerin toplantı tutanaklarını ortaya çıkartarak
süikast var diyip kozmik odalara girerek (ki bu sana dış mihrakların ömrü boyunca toplayamayacağı kadar gizli ve önemli bilgi sağladı çünkü o odada iç savaş,terör,savaş,işgal gibi durumlar için yapılacak a,b,c planları ve direniş için sivillerden görevlendirilebilecek güvenilirler listesi gibi akla hayale gelmeyecek stratejik durumlar)

kısaca bunlar vatana ihanet değilse şeytan icadı!!! twitter hiç olmaz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 04 Haz 2013, 17:52

Özgür ve tarafsız bir medyanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor vmetin. Böyle bir medya dünyanın hiçbir yerinde yok biliyorum, ama bizdeki kadar satılmışı da yok maalesef.. Güç tek bir odakta toplanınca neler oluyor görüyorsunuz, bir de başkanlık sistemi diyor bunlar.. Tanrı Türk'ü Türk'ten korusun, yabancıları bir şekilde hallederiz.. Hiçbir etnik, dini, ideolojik ve mezhepsel ayrım gözetmeksizin eşit ve kardeşçe yaşamayı öğrenebilsek, empati kurabilsek keşke.. Halen çevremde bu insanların derdi ne, başından beri niye eylem yapıyorlar, iki ağaç için mi? diye soranlar var.. Bu insanlardaki empati yoksunluğu, duyarsızlık ve cehalet bana acı veriyor ve kendimi yalnız hissettiriyor..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 04 Haz 2013, 18:16

CIA'de su an " Muhiddin Topalak ( @ExcaliBuR/Twitter ) from Kazlicesme, in relationship with Kezban! " konusuluyormus.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners