Cenk yazdı:damenn yazdı:Maalesef olayların temiz bir eylemden polisle savaşır hale gelmesinin en büyük sebebi, videodaki gibi psikolojik sorunlu polislerin olması.
kesinlikle oyle damenn,
Dun aksam gezi parkinda oturuyoruz herkes sohbet muhabbet hicbir sey yok , polis bir anda biber gazi atmaya basladi.insanlarda dogal olarak tahrik oluyor.
Abi bilmeden konusmayin o gazlar gumussuyundan geldi, bize attilar onu. Geziye gaz atildi diye galeyana geldi insanlar, ruzgarla esen gaz o. Asiri derece siktilar bize Gumussuyunda. Ben de ne yaptigimizin farkinda degilim parki aldik aksamina Dolmabahce'de Akaretler'de barikat kurduk, 4 gundur catismadayim, amacimi sorgular oldum cunku cok garip tipler turedi. Gezi parkindan baska bir yere gitmeyin artik. Sinirler tukendi alakasiz yerlerde olaylar cikiyor. Dun gumussuyuna gidip barikat kurmasam gaz yemeyecektim, simdi kollarim yaniyor gece yedigim gazdan. Gece ogrenciler cekildi, sacma tipler kaldi gozaltina aldilar. Nereden turedi bu hayvanlar polisten sonra en cok zarari bunlar verdi bize. Slogan atmak yerine bunlar tas atmasin diye ugrasiyoruz. Bu herifler yuzunden millet polis hakli diyor ya inanamiyorum.