TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj SeRxx » 03 Haz 2013, 14:18

Abi diger arkadaslara karsı bir kusurum olduysa affola ama tutup da ''serxx sagolsun'' diyerek laf göndermeye hiç gerek yok.

vmetin yazdı:Serkan sen bu sitede moderatörsün abi, sen bari üslubuna dikkat et. :oops:
En son SeRxx tarafından 03 Haz 2013, 16:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj rj2k » 03 Haz 2013, 14:22

kimin ne oldugunu ogrendim, polemige girmeyecegim.
En son rj2k tarafından 03 Haz 2013, 14:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
rj2k

Mesaj Cemmd » 03 Haz 2013, 14:28

4-5 gundur eyleme bir fiil destek verdim gozlerim ileri derecede miyop ve goz kurulugum var yedigim gaz tabiri caizse agzima s... , nefret ettim polisten, sadece bagirmanin hukumet istifa demenin yetersiz oldugunu dusunduk herkesi yanimiza cagirdik arkadaslarimla belirli noktalarda kucuk revirler kurduk gazdan astim krizine girenlere, polis dayagindan kasi gozu burnu yaralananlara elimizden geldigince yardm ettik , cunki bir amacimiz vardi - bu hakli protestoya orantisiz guce , yaptim olacak zihniyetine dur demek !
Ama suanda evimdeyim cunki olay benim basladigim yer ile suan bambaska .sinirim olan noktayi asti, artik is baska yerlere tasindiriliyor. Dolmabahcedeki polisin vurma yetkisi oldugu bilindigi halde insanlari oraya dogru surmeye calisiyorlar, sinir kapisinda 400 kilo patlayici ele geciriliyor, odatv "ordu" toplaniyor diyor, rojtv sizde destek verin butun yurda yayilsin diyor,yanci medya hemen asker halka yardim ediyor diyor, tiyatrocunun biri 2. Kurtulus savasindayz olmek icin guzel gun diyor, halk tvyi acin diye mesaj geldi actim polis halki biberle gazlarken halktv sarki turku milliyetcilikle gazliyor, alperen ocaklari eylemcilere saldirtiliyor...
Artik herkes biraz daha sakin olup, oyle bakmaliyiz bu is haddini asti savasta degiliz olmayacagiz. Lutfen kullanilmayalim

+ suanda bir kac ilde karsit goruslulerinde catismaya basladigina dair goruntuler heryerde dolasiyor.
Yapmayin abi, 30 senede bir olan su donguyu kiralim, bizi bize kirdiranlara musade etmeyelim !
Kullanıcı avatarı
Cemmd

Mesaj zandar » 03 Haz 2013, 14:36

Cemmd yazdı:4-5 gundur eyleme bir fiil destek verdim gozlerim ileri derecede miyop ve goz kurulugum var yedigim gaz tabiri caizse agzima s... , nefret ettim polisten, sadece bagirmanin hukumet istifa demenin yetersiz oldugunu dusunduk herkesi yanimiza cagirdik arkadaslarimla belirli noktalarda kucuk revirler kurduk gazdan astim krizine girenlere, polis dayagindan kasi gozu burnu yaralananlara elimizden geldigince yardm ettik , cunki bir amacimiz vardi - bu hakli protestoya orantisiz guce , yaptim olacak zihniyetine dur demek !
Ama suanda evimdeyim cunki olay benim basladigim yer ile suan bambaska .sinirim olan noktayi asti, artik is baska yerlere tasindiriliyor. Dolmabahcedeki polisin vurma yetkisi oldugu bilindigi halde insanlari oraya dogru surmeye calisiyorlar, sinir kapisinda 400 kilo patlayici ele geciriliyor, odatv "ordu" toplaniyor diyor, rojtv sizde destek verin butun yurda yayilsin diyor,yanci medya hemen asker halka yardim ediyor diyor, tiyatrocunun biri 2. Kurtulus savasindayz olmek icin guzel gun diyor, halk tvyi acin diye mesaj geldi actim polis halki biberle gazlarken halktv sarki turku milliyetcilikle gazliyor, alperen ocaklari eylemcilere saldirtiliyor...
Artik herkes biraz daha sakin olup, oyle bakmaliyiz bu is haddini asti savasta degiliz olmayacagiz. Lutfen kullanilmayalim

+ suanda bir kac ilde karsit goruslulerinde catismaya basladigina dair goruntuler heryerde dolasiyor.
Yapmayin abi, 30 senede bir olan su donguyu kiralim, bizi bize kirdiranlara musade etmeyelim !

Bunları anlatamazsın burada cemmd, boşuna nefes tüketme.
zandar yazdı:oraya ağaçları korumak, özgürlüklerine sahip çıkmak ve benzeri insani amaçlar için gelen çoğunluğun arasında hiç şüphesiz ortalığı karıştırmak için gelenler de var, her zaman olmuştur. bunlara sahip çıkmak yerine onları aramızdan atmalıyız. böylece haklıyken haksız duruma düşmeden masum haklı mücadelmize devam edebiliriz ancak. aksi taktirde memleketin beli doğrulmaz, terör biter ayaklanma başlar o biter bu başlar. bunları dile getirenlere de bu kadar yüklenilmesi gülünç.
zandar

Mesaj Remre » 03 Haz 2013, 15:05

Cemmd bunları çokda güzel anlatabileceğin bir ortam burası hiç merak etme. Revir olayı en mantıklı hareketlerden biriydi bence o yüzden ayrıca teşekkür etmek isterim ki benide böyle revircik:) denicek bi yerde "kurtardılar" deyim yerindeyse. Mesaj sayım az olabilir ama bu siteye ilk üyeliğim Şubat 2010'dur, o günden beri gördüm ki rj2k'nın mesajları bile forumda yer alıyor ve bir şekilde insanlara ulaşıyorsa (tepki alıyor olabilir ki bu neden normal karşılanmıyor bir türlü anlamış değilim) burada yazılan hiç bir mesaj boşuna değildir.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj damenn » 03 Haz 2013, 15:11

Dün 15:00 ten sabah 04:00 e kadar taksim ve beşiktaştaydım. Eylemlerde ne bir siyasi parti bayrağı ne de bir slogan vardı. Herkesin bu kadar düzgün tipler olmasına çok şaşırdım. Şöyle ki biber gazı geliyor millet geriye doğru koşarak kaçarken birbirine çarpınca bile "pardon kusura bakma" diyor. Böyle eylemci anarşist mi olur lan. Onlarla beraber bu çorbada tuzum olmasına çok sevindim. Yediğimiz biber gazları ve koşuşturmaca çok yorsa da hepsine değdi.

O kadar olay olup bir tane tv kamerası olmaması çok utanç vericiydi. Polisin yaptığı müdahaleler inanılmaz kötü. Bu adamlar ya haplanmış ya da insan değiller. Başka açıklaması olamaz. Karşılarında pkk lı bir terörist olsa yemin ediyorum böyle hınçla tepki vermezler.

Yaralı sayısıda fazla oluyor. Neredeyse polisin attığı her biber gazı bir arkadaşın üstüne yada kafasına geliyor. Gönüllü doktorları görünce insan Türk olduğuna seviniyor.

Ve 2. 3. biber gazından sonra bu gaz artık gözleri ilk yaktığı gibi yakmıyor. Daha dayanıklı olabiliyorsunuz. Ama ilk gazı yedikten sonra en az bir yarım saat dinlenmek gerek.

Dini paraya çevirenlere karşı çapulcu olduğum için mutluyum.
Kullanıcı avatarı
damenn

Mesaj damenn » 03 Haz 2013, 15:15

Bu rj2k fake hesap mı gerçek biri mi? Kesin bilen var mı?
Kullanıcı avatarı
damenn

Mesaj vmetin » 03 Haz 2013, 15:20

damenn yazdı:Bu rj2k fake hesap mı gerçek biri mi? Kesin bilen var mı?

var ben tanıyorum, Arkadaşımız üniversitede öğretim görevlisi. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners