TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj eraylmz » 02 Haz 2013, 09:32

Resim
Kullanıcı avatarı
eraylmz

Mesaj Hsnmrycl » 02 Haz 2013, 10:21

Resim
Resim
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj mrbars » 02 Haz 2013, 10:45

ben protestoların karşısındaki kesimi de yancı medyalardan takip ediyorum, belgesel komedi tarzında trajikomik beyanatlar var.
yok efendim provakatörlerin oyununa gelinmişmiş, halkı kullanıyorlarmış, yalan haberler ile halkı galeyana getirmişler, ağaç diye gaza getirip saf halkı kullanıyorlarmış.

aslında provokasyona katıldığım noktalar var. bayramların yasaklanması (lan hangi kibirli akıl 23 Nisan'ı, 29 Ekim'i yasaklamaya kalkar anlamak mümkün değil), suriyenin içişlerine aktif şekilde karışılması, TC'lerin kaldırılması vs. bunlar provokasyonun dibidir. başka provokasyona gerek yoktur.

tvden izliyorum yancı kesim diyor ki:
demokraside böyle şeyler olmazmış, darbenin kime faydası varmış.. efendim tepkini sandıkta gösterirmişsin.. bırakın bunları. yıllarca o demokrasi, hukuk bahanesi altında cuntamsı bir yönetime geçersen, sana oy vermeyeni tanımazsan, bugün halk demokratik hakkını kullanarak protestosunu işte böyle yapar.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj serdarfb » 02 Haz 2013, 11:08

mrbars yazdı:ben protestoların karşısındaki kesimi de yancı medyalardan takip ediyorum, belgesel komedi tarzında trajikomik beyanatlar var.
yok efendim provakatörlerin oyununa gelinmişmiş, halkı kullanıyorlarmış, yalan haberler ile halkı galeyana getirmişler, ağaç diye gaza getirip saf halkı kullanıyorlarmış.

aslında provokasyona katıldığım noktalar var. bayramların yasaklanması (lan hangi kibirli akıl 23 Nisan'ı, 29 Ekim'i yasaklamaya kalkar anlamak mümkün değil), suriyenin içişlerine aktif şekilde karışılması, TC'lerin kaldırılması vs. bunlar provokasyonun dibidir. başka provokasyona gerek yoktur.

demokraside böyle şeyler olmazmış, darbenin kime faydası varmış.. efendim tepkini sandıkta gösterirmişsin.. bırakın bunları. yıllarca o demokrasi, hukuk bahanesi altında cuntamsı bir yönetime geçersen, sana oy vermeyeni tanımazsan, bugün halk demokratik hakkını kullanarak protestosunu işte böyle yapar.

Bravo mrbars :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Remre » 02 Haz 2013, 11:28

rj2k, güzel dostum bu paylaşımları yapma gereği duymanın nedenini merak ediyorum. Polisler istifa etmiş ama o kadarda çok değil, insanlar biber gazının o fişekleriyle kafalarından yaralanıyo ama İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, ve tüm diğer illerdeki olaylar düşünüldüğünde sayıları çok az hepi topu 10 kişi falan, Tomalar kimseyi ezmedi arkadaşlar, sadece insanların üzerine ezmek için sürdü ama herkes kaçtı. Gerçek mermiler değil sadece pilastik mermilerle yaralandı insanlarımız nolacak ki gerçek mermi diyip provoke etmeye ne gerek var insanlarımızı. İşte senin linkine tıkladığımda gördüğüm yalan haberler bunlar. Peki arkadaşım şimdi sana soruyorum bunlar mı abartılmaması gereken şeyler, bunlar bir tepki haketmiyecek kadar ufak olaylar mı? Senin ailenden herhangi birisi(Ailen diyorum çünkü belliki çember genişlediğinde mesele milletin falan olduğunda çok büyük geliyor bu çember sana ve tepkisizleşiyosun) plastik mermiyle vurulsa, veya bir toma üstüne gelse abartacak bir şey yok canım ezmemiş işte, pilastik işte mi diyeceksin yoksa bir tepki mi ortaya koyacaksın. Ha baştan şunu da yazayım, eğer sende bazı büyükşehir belediye başkanları gibi "Ne işleri varmış canım orada." diyeceksen orda olanların bunları hakettiğini ve ailenin böyle bir durumda zaten kalmayacağını söyleyerek bu sorumdan kaçacaksan baştan ben yazıyım. O insanların orda Türkiye'nin uykuda olmadığını göstermek gibi bir görevleri vardı.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj murderbunnie » 02 Haz 2013, 12:08

mrbars yazdı:ben protestoların karşısındaki kesimi de yancı medyalardan takip ediyorum, belgesel komedi tarzında trajikomik beyanatlar var.

+1 :thumbup:
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj zandar » 02 Haz 2013, 12:25

oraya ağaçları korumak, özgürlüklerine sahip çıkmak ve benzeri insani amaçlar için gelen çoğunluğun arasında hiç şüphesiz ortalığı karıştırmak için gelenler de var, her zaman olmuştur. bunlara sahip çıkmak yerine onları aramızdan atmalıyız. böylece haklıyken haksız duruma düşmeden masum haklı mücadelmize devam edebiliriz ancak. aksi taktirde memleketin beli doğrulmaz, terör biter ayaklanma başlar o biter bu başlar. bunları dile getirenlere de bu kadar yüklenilmesi gülünç.
zandar

Mesaj Remre » 02 Haz 2013, 12:50

zandar yazdı:oraya ağaçları korumak, özgürlüklerine sahip çıkmak ve benzeri insani amaçlar için gelen çoğunluğun arasında hiç şüphesiz ortalığı karıştırmak için gelenler de var, her zaman olmuştur. bunlara sahi çıkmak yerine onları aramızdan atmalıyız. böylece haklıyken haksız duruma düşmeden masum haklı mücadelmize devam edebiliriz ancak. aksi taktirde memleketin beli doğrulmaz, terör biter ayaklanma başlar o biter bu başlar. bunları dile getirenlere de bu kadar yüklenilmesi gülünç.

Sana neyin gülünç olduğunu söyleyeyim, gülünç olan taksime, güvenparka gelmeyip orda en önde zırhsız polise taş atanları engellemeye çalışmayıp, bilgisayar başından sosyal medyada paylaşılanların abartı olduğunu yazmaktır. Bu olayların bu kadar yankı bulmasının bu kadar katılım almasının nedeni zaten bugune kadar ki en temiz başlamış gösteri olmasıdır. Ortada hiç bir şey yokken polisin saldırmasına alışmıştık ama ilk defa ne taş atan vardı taksimde ne de devlet malına zarar veren. O yüzden esas komik olan olayların sadece provokatif yönünü dile getirmektir. Bunu da konuşabiliriz ama bunu söyleyiş tarzı çok önemlidir. Bugüne kadar haklıyken haksız duruma düşme korkusuyla, bulunduğum topluluktan olaylar sonrasında karşısında olduklarımdan daha çok nefret etmemi sağlarlar korkusuyla çok bulunmadığım protesto oldu, ancak arkadaşlar bu sefer olay bunun yanından bile geçmiyor. Olaylar açık ara tek bir grup tarafından provoke ediliyor tek bir grup tarafından çirkinleştiriliyor oda polistir.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners