TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Mbeyazca » 02 Haz 2013, 00:25

Arkadaşlar mesajları okumadım ama bugünün Ankarasını anlatıyım size.
Saat 16.00 da Güven Park ta buluşmak için saat 14.00 da gittim polis 14.30 da payladı gaz atmaya daha ortada grup yok bişey yok 20 30 kişilik parçalar vardı. Her taraf biber gazı içinde ve Güven Parkta 1 tane eylemci yok polis basmış resmen. Bi pasajda pastaneye sığındık 30dk çıkamadık pasajın içi hep gaz oldu yaşlılar var çocuklar vs ler var. Sonra zar zor çıktık Kızılay AVM ye kaçtık polis kapıları tuttu metro girişlerini kapattı kepenkleri içeridekilere biber gazi bombaları attılar içeride bayılanlar bi dünya. AVM de çektiğim fotoları dışarıda çektiklerimi sonra yüklüycem göreceksiniz. Polis adı altında resmen halka saldırdılar. AVM den içeri 14-15 yaşlarında çocuklar koşmaya başladı gözlerimi açamıyorum yardım edin vs diye. Eczaneler kepenkleri kapatmış. Avm ye bile almayacaklar ellerinde olsa mırıldanıp duruyorlardı. Sonra yandaki Popeyes'a kaçtık oranında giriş katını bombaladılar bi kızın koluna geldi oturdu orada ağlıyor kalkamıyor. Gaz zaten bastı içeriyi üst kata kaçtık en az 1 saat dışarı adım attırmadılar. Sürekli biber/portakal gaz bombaları tomalarla su sıkmalar vs. Sonunda ne olursa olsun dedik çıktık dışarı Sıhhiye tarafına kaçtık orada eylemciler daha çoktu ama oraya doğruda bombalar su sıkmalar vs devam ediyordu. Bu anlatıkklarım 16.30 civarında olanlar. Yaklaşık 1 saat sıhhiyede kaldık çünkü İzmir caddesinde kızılayda mahsur kalan arkadaşlarımız vardı tekrar toplanamadık. Sonra onlarda geldi tekrar kızılaya yürüdük ve polis meydandan çekilmiş eylemciler ele geçirmişti. Helikopterler tepeden hiç eksik olmadı ve binaların tepesinden gaz bombaları attılar yere düşene kadar havadaki duman izinden çok çok rahat anlaşılıyordu. Sonra halk havayi fişekler patlatmaya başladı ve tabi tayyip istifa sesleri eşliğinde. Aşağıda Sıhhiye yolundaki mcdonals tan, yukarıda meşrutiye caddesine kadar, solda tandoğan yoluna doğru ve sağda ise koleje doğru heryer vatandaşlarla dolmuştu. Sonra 10 dk da bir polis hala gaz bombaları atıyordu. Ve sonunda peşpeşe bombalar paşladı orada en az 20bin insan vardı çoluğu çocuğu yaşlıyı kadını vs düşünmeden ortalarına bombaları ata ata sıhhiye yoluna kadar indirdiler sonra tekrar geri çekildiler. Daha çok yazacağım ayrıntı vs var bi sürü foto çektim. %100 emin olarak söyleyeceğim ise bu halkın birleşmesi tek yumruk olması birilerine yaramıyor. Bugün gördümki TR de ne kürt sorunu var ne alevi ne sünni vs. Bugün tek yumruktu kızılay şuanda arkadaşlarım hala orada ben mecbur döndüm ve sıkıştırmışlar çocuklar bi dükkanda canlı yayın yapıyorlar ona rağmen. Devletin bakanı twit atıyor " bugün medya tarihi sınav veriyor " diye. Resmen alay ediyorlar. Ama orada heryere yazmışlar herkes söylüyor sizde söyleyin : Gösteriler Televizyonlarda Yayınlanmayacak !
Kullanıcı avatarı
Mbeyazca

Mesaj bulenty » 02 Haz 2013, 00:28

Türkiye ve bulunduğu bölge ile ilgili öngörülerimde hep haksız çıkmayı diledim.Olmadı,,,

Halkın protest davranışı ve tepkileriyle gurur duyuyorum.En büyük dileğim bunun seçim sonuçlarına yansıması,aksi taktirde Cumhuriyet Mitingleri gibi bir güzel anı olmaktan ileri gitmez.Bundan sonra yapabilen arkadaşlarıma düşen en büyük vazife bir parti çatısı altında mücadeleyi sürdürmeleridir.Ben konumum itibarı ile bunu resmi yapamam.

Bundan sonra ne olur?Tepkilerin sandığa da yansıdığını varsayalım.Eğer ABD destekli bir hükümet ortaya çıkmaz ise,sıcak para piyasadan çekilip,korkunç bir ekonomik krizle yeni hükümet düşürülür ve bunlar daha güçlenerek gelebilirler.ABD ve İsrail in Ortadoğu üzerinde bu kadar yoğun planlar yaptığı bir dönemde,TR de istemedikleri bir hükümet oluşması hiç işlerine gelmez keza,,,

Esasında bu hareketin kati neticeler verebilmesi TAM BAĞIMSIZLIĞA giden yolda başlangıç oluşturmasıdır,aksi taktirde sağdan da soldan da zamanında korkunç oyunlara maruz kalarak SİPERLERE DAYANMIŞ;BAĞIMSIZLIK UĞRUNA AL KANLARA BOYANMIŞ genç vatanseverlerimizin ruhu şad olmayacaktır.Çok acı ama söylemek durumundayım;bütün bunlar yine bir ABD oyununun bir parçası olmaktan ileri gitmeyecektir.

Koşulsuz,şartsız TAM BAĞIMSIZLIK elzemdir.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj Mbeyazca » 02 Haz 2013, 00:33

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Mbeyazca

Mesaj Thevenin » 02 Haz 2013, 01:20

Frax ( Ismail ) - TSI 00.56, 2 Haziran :

Sunu postlar misin ben atamiyorum.

Ogleyin gumussuyunda sonra besiktasta ve en son akaretlerde aktif mucadeledeydim. Kendi cektigim fotograflar bunlar. Birkac gundur uykusuz halde ayaktayim ortalik sakinlesince gelismeleri bildirecegim. Su anda hala besiktas tarafinda buyuk olaylarin icindeyiz.

Resim

Resim

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Thevenin » 02 Haz 2013, 01:27

Boston Commons

San Francisco

Resim

Chicago

Resim

Bern

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj rj2k » 02 Haz 2013, 04:35

Daha once bahsettigim konuları bu sitede ozetlemisler

http://tinyurl.com/lfotprj
rj2k

Mesaj SeRxx » 02 Haz 2013, 08:02

rj2k, biz neye inanıp inanmayacağımızı biliriz; sen savunuculuğunu git baska yerde yap ;)  :thumbup: 
rj2k yazdı:Daha once bahsettigim konuları bu sitede ozetlemisler

http://tinyurl.com/lfotprj
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj serdarfb » 02 Haz 2013, 09:14

rj2k , yalanlarla uğraşacağına aç Halk TV yi gerçekleri seyret.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners