SeRxx yazdı:rj2k duyarlılık anlayışınız nedir acaba ?
Serxx lafın altında bir şey aramanıza gerek yok.
yanlış haberlere dikkat etmek nette her dolananı paylaşmamak mesela, kastettiğim
SeRxx yazdı:rj2k duyarlılık anlayışınız nedir acaba ?
İmzamı basarım ağzına sağlıkasymptote yazdı:Gezi Parkı'nda örgütlenip çadır kuran ve eylemi başlatan o ilk 50 kişi var ya. Eli öpülesi insanlar hepsi. 2013 yılına damgasını vuran kahramanlar onlar.. Müsadenizle ben de birkaç tespitte bulunacağım:
- Buraya yapılması planlanan kışlanın sembolik önemi var, son dönem Osmanlı kışlası. Bu inatçılığın nedeni sadece rant değil beyler. Taksimde, reankarne edilmiş sembolik bir yapı isteniyor. .. Cami silüetini bozuyor diye gökdelene karşı olduğunu açıklayan adam yeşili kesip üzerine betonarme yapı inşa ediyor. Daha doğrusu edeceğini sanıyor.. Yanlı, taraflı ve sahte bir çevrecilik..
- Sırrı Süreyya Önder tek başına yürekli bir muhalefet yapmıştır ve bu eylemlere önemli bir katkı sunmuştur. Belki ilk birkaç gün iş makinesinin önüne geçmese yıkım çoktan gerçekleşmiş olacaktı. Bu durumdan anlaşılıyor ki etnik milliyetçilik yapmayınca, terör dilini kullanmayınca bu ülkede dahil olunacak, söz söylenecek çok mesele var. Bu ülke hepimizin ve ülkedeki meseleler hepimizi ilgilendiriyor..
- 1 Mayıs'ta taksimde işçileri mahveden, 16 yazında bir kız çocuğunu komaya sokan, bugün gezi parkı eylerimlerinde aynı mekanda aynı şiddeti ve hoşgörüsüzlüğü sergileyen anlayış kimse kusura bakmasın kendi iradesi ve düşüncesiyle çözüm sürecini başlatmış olamaz. Amerika bölgede istikrar istiyor, bütün mesele bu. Bu sürecin saiki Amerika da olsa ben yine de sürecin çözüme kavuşmasını arzuluyorum, orası ayrı. Bir tespit olarak söylemek istedim sadece.
- Yürütmenin başındaki adam, bak görüyor musun sen padişah değilsin! Bu halkla, bu milletle cedelleşme! Bu eyleme bütün siyasi görüşlerden insanlar destek verdiler, karşına halkı aldın sen, sadece bir ideolojiyi savunanları değil. Sanırım sana bunu danışmanların söylerler, yoksa biliyorum ki sen tek başına bunu idrak edemezsin..
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir
|