TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Erdem35 » 01 Haz 2013, 00:34

Emre teşekkürler..
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 01 Haz 2013, 00:56

Aylardır içişlerine burnunu soktuğun ve milletine zulüm ettiği gerekçesiyle kınadığın Esaddan ne farkın kaldı söyle bakalım.. İnsanları kendi adını kullanarak aldattığınız Allah, tez zamanda sizi bildiği gibi yapsın..
İnsanlarını öldürüyorsun insanlarını, bu neyin kinidir...
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Hsnmrycl » 01 Haz 2013, 01:17

Erdem :thumbup:

Pkk şovlarını yönetmeni belliydi.
Yönetmen kendi oyununu berbat etmek istemez.
Polisi neden şovu berbat etmek üzere piyasaya sürsün.
Bizim gibi ileri demokrasi ile yönetilen ülkelerde polis, hakkını arayan halkı baskı altında tutmak içindir.

Gezi parkı damlası ile taşan bardak hesaplanamayan bir öfke patlaması yarattı.
Kimi kesim yıllardır baskılanan milli kimliği için, kimi kesim elinden alınan özgürlüğü için, kimisi ise haksızlık karşısında susmadığı için sokaklarda.
Yazarı ya da yönetmeni olmayan bir doğaçlama; kaos!
Yöneticiler kaostan korkar.
Çünkü düzenin halkı ezmesi gibi kaoslar da yönetimi ezer, yok eder.

Diyeceğim o ki:
Zulm ile abat olanın akıbeti berbat olur!

Bugün gaz yiyenler yarın daha da tedarikli olarak yerlerini alacaktır.
Halkı gaz bombası ile susturmak...
Komedi!

Bakınız: Amasya Genelgesi 3. Madde
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Bg17 » 01 Haz 2013, 01:24

Maalesef yurtdisindayim, direnise katkim olamadi, elimden geldigince facebookta duyurmaya calistim.

Bence olay gezi parki degil, beklenen kivilcim.
Bu da sondurulmez mi, sondurulur ama takke dustu maske goruldu bence.

Kimin, hangi basin kurulusunun ne oldugu anlasildi. Yabanci basin kuma gomdugu kafasini cikarmak zorunda kaldi.

Tek merak ettigim (aslinda hic etmeyip bildigim) muhalefetin nerde oldugu. Bu aksam orda olmayacaksaniz siz ne ise yararsiniz, ey kilicdaroglu, ey bahceli, hangi daha oncelikli isinizle ilgileniyorsunuz?

200 milletvekili ile orda olsaniz neler farkli olurdu hic dusundunuz mu?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj asymptote » 01 Haz 2013, 01:35

Gezi Parkı'nda örgütlenip çadır kuran ve eylemi başlatan o ilk 50 kişi var ya. Eli öpülesi insanlar hepsi. 2013 yılına damgasını vuran kahramanlar onlar.. Müsadenizle ben de birkaç tespitte bulunacağım:

- Buraya yapılması planlanan kışlanın sembolik önemi var, son dönem Osmanlı kışlası. Bu inatçılığın nedeni sadece rant değil beyler. Taksimde, reankarne edilmiş sembolik bir yapı isteniyor. .. Cami silüetini bozuyor diye gökdelene karşı olduğunu açıklayan adam yeşili kesip üzerine betonarme yapı inşa ediyor. Daha doğrusu edeceğini sanıyor.. Yanlı, taraflı ve sahte bir çevrecilik..

- Sırrı Süreyya Önder tek başına yürekli bir muhalefet yapmıştır ve bu eylemlere önemli bir katkı sunmuştur. Belki ilk birkaç gün iş makinesinin önüne geçmese yıkım çoktan gerçekleşmiş olacaktı. Bu durumdan anlaşılıyor ki etnik milliyetçilik yapmayınca, terör dilini kullanmayınca bu ülkede dahil olunacak, söz söylenecek çok mesele var. Bu ülke hepimizin ve ülkedeki meseleler hepimizi ilgilendiriyor..

- 1 Mayıs'ta taksimde işçileri mahveden, 16 yazında bir kız çocuğunu komaya sokan, bugün gezi parkı eylerimlerinde aynı mekanda aynı şiddeti ve hoşgörüsüzlüğü sergileyen anlayış kimse kusura bakmasın kendi iradesi ve düşüncesiyle çözüm sürecini başlatmış olamaz. Amerika bölgede istikrar istiyor, bütün mesele bu. Bu sürecin saiki Amerika da olsa ben yine de sürecin çözüme kavuşmasını arzuluyorum, orası ayrı. Bir tespit olarak söylemek istedim sadece.

- Yürütmenin başındaki adam, bak görüyor musun sen padişah değilsin! Bu halkla, bu milletle cedelleşme! Bu eyleme bütün siyasi görüşlerden insanlar destek verdiler, karşına halkı aldın sen, sadece bir ideolojiyi savunanları değil. Sanırım sana bunu danışmanların söylerler, yoksa biliyorum ki sen tek başına bunu idrak edemezsin..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj avsu07 » 01 Haz 2013, 01:46

Tüm gün boyunca hırsımdan ağladığım zamanlar oldu. Ana, baba, bacı, kardeş demeden önüne gelene gaz sıkan, tazyikli su ile yerden yere atan adamlara etmediğim küfür kalmadı. Hanıma 'ben İstanbul'a gidiyorum' dedim, 'akşam Berfin'in okul gösterisi var' deyince kalmak zorunda kaldım.

Tüm gösteri boyunca aklım Taksim'de, gözüm Twitter'de, ara ara yerimde duramadığım için ayağa kalkıp dışarı çıkmak derken kızımın dansını da kaçırdım.

halen binlerce gaz kapsülü, binlerce polis, tek derdi parkını bazı soysuzlara peşkeş çektirmemek için anayasal haklarını kullanan masumlara zulüm ediyor.

Şu anda Taksim civarında elektrikleri kestiler, yazılanlara göre polis panzerleri ATM, büfe ve civar esnafın dükkanlarına hasra verip, camlarını kırıyor. Tüm mobeseler kapatılmış, İBB'nin trafik kameraları kapatılmış. Yarın çıkıp tüm bu hasar ve ziyanı masum halkın üzerine yıkacaklar.

Allah hepinizin belasını versin, en büyük ve şeytanın en sevdiği günah olan 'kibir'in esiri olan bu adamların bunca acı çektirdikleri halktan daha fazla acı içerisinde geberip gitmelerini istiyorum.Ve yemin ediyorum öldükleri gün aracımın teybinin sesini sona kadar açıp şu parçayı çalacağım.

"münkir münafığın soyu
yıktı harap etti köyü
mezarına bir tas suyu
dökenin de avradını

derince kazın kuyusun
inim inim inilesin
kefen dikmeye iğnesin
verenin de avradı"
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj altıkırkbeş » 01 Haz 2013, 02:06

Karsıyaka ve Göztepe bile birleştiyse her şey olur.Umarım unutulmaz bugün.Apolitik kesim uyandı bugün tüm ülkede.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Re: Ynt: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Baran » 01 Haz 2013, 02:19

Iste bu milletin girtlagina basarsan eninde sonunda ne olacaginin en guzel kaniti.Cogu insanin bekledigi ve bunların gormek istemedigi gun geldi! Bundan sonra o dillenenlerin kendine guveni gelen soytarilarin umarim unutamayacagi gun olur.Bundan sonra forumda sokakta hicbiryerde susmak yok. Bu halk böyle tek yumruk olur işte.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners