TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Forumda Saat Kutusu ve Winder Kullan覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Saat Kutusu ve Winder Kullan覺m覺

Mesaj vmetin » 30 May 2013, 10:32

襤lahi Basto !!! adresini de ver tam olsun. Bunlar覺 burada konumay覺n bence :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj basto » 30 May 2013, 11:08

vmetin yazd覺:襤lahi Basto !!! adresini de ver tam olsun. Bunlar覺 burada konumay覺n bence :thumbup:

K繹t羹l羹羹 羹st羹m羹ze 癟ekmeyelim vmetin doru diyorsun :D Sildim o b繹l羹m羹 :D
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj Strider » 30 May 2013, 12:25

Bazi winder larin ayari var sanirsam, biraz arastirsamda tam fikir sahibi olamadim. Her saatin ayri bir donus ayarina falan ihtiyaci yok degil mi yani otomatik her turlu saati bir winder a koysak olay tamam midir bunu merak ettim acikcasi yani ben oylesine bir winder alip ayri marka modelli saatleri oraya koyup oylesine bir ayar yapsam oluyor mu olay. Bu arada bir yerde de winder larin saat icin iyi oldugunu okumustum mekanizmanin hep donmesi saglikliymis aksine bende surekli calisiyor alet diye dusunuyordum ama winder alan satan bircok kisi boyle diyor tabi ne kadar dogru bir bilgi bilemeyecegim.
En son Strider taraf覺ndan 30 May 2013, 13:53 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Strider

Kay覺t: 17 May 2013, 01:41

Mesaj espinosa » 30 May 2013, 13:28

kurmal覺 deilde otomatik saatleri windere koymak gerekir diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
espinosa

Kay覺t: 03 Eki 2010, 21:04

Mesaj Strider » 30 May 2013, 13:54

espinosa yazd覺:kurmal覺 deilde otomatik saatleri windere koymak gerekir diye d羹羹n羹yorum.

Yanlis ifade kullandim, duzeltildi :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Strider

Kay覺t: 17 May 2013, 01:41

Mesaj Triton » 07 Haz 2013, 12:36

Buradaki mesele u, otomatik saati kullanmadan s羹rekli 癟al覺覺r tutmak, mekanizmay覺 durduu yerde eskitiyor. Ancak bir de doru s繹z var ki ileyen demir 覺覺ldar.

Buradan hareketle mekanik bir saatin tercihen kolumuzda d羹zenli bi癟imde 癟al覺mas覺 gerekiyor. Ayr覺ca 繹zellikle vidal覺 tepe kullan覺lan saatlerin s覺k s覺k ayarlanmas覺 繹zellikle dikkatle yap覺lmal覺. zellikle ucuz modellerde dikkatle a癟覺p kapanmazsa di kapt覺rmak ve hasarlamak riski mevcut. S覺k tak覺lmayan bir saat dahi olsa ayarlamadan dahi zaman zaman winder kullan覺rm覺 gibi 繹l癟羹l羹 sallayarak kurarak 癟al覺t覺rmakta fayda var.

Bence dorusu kaliteli iki otomatik ve dier iler i癟in bir ya da birka癟 quartz saat. 羹nk羹 vibrasyon nedeniyle etkilenmemesi i癟in mekanik saatleri, sars覺nt覺l覺 iler yaparken kullanm覺yorum.

Seiko 5 de balans 繹nemli. 33 y覺ll覺k 7009 kalibrede balans deiimi, temizlik ve yalama, hassas ayarla 3 sn civar覺nda sapma deeri yakalad覺m.
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Re: Ynt: Forumda Saat Kutusu ve Winder Kullan覺m覺

Mesaj Baran » 02 ub 2014, 13:29

Konuyu aradim bulamadim buraya koyayim dedim.

Mudoda 2 saat kutusu buldum almak isteyen varsa degerlendirsin indirimde su anda.

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj katilbalina » 03 ub 2014, 01:45

kullanilmayan saatler dursa sagliklari acisindan daha iyi olacagindan kullanmaya gerek yok diye d羹羹n羹yorum. tamam arada calissinlar en iyisi o da bunlar her hafta yaris kosmuyor ki paso antrenmanda olsunlar!?
Kullan覺c覺 avatar覺
katilbalina

Kay覺t: 21 Oca 2010, 02:58

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 258 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners