Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Symurg1907 » 26 May 2013, 17:33
Tolgi06 yazdı:Saatcell'den 2 alışverişim oldu. Ürün ilk iş gününde kargolanıyor.Sorunsuz ve problemsiz her şey.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 1-2 gün içinde saatcell'den siparişimi veririm.
-

Symurg1907
-
Symurg1907 » 26 May 2013, 23:22
Tolgi06 yazdı:Saatcell'den 2 alışverişim oldu. Ürün ilk iş gününde kargolanıyor.Sorunsuz ve problemsiz her şey.
sizce seçtiğim saat hoş mu? Bütün arkadaşlarıma sordum çok beğenende oldu, hiç beğenmeyende

kararsızlık çok kötü
edit: önemli olan sizin beğenip beğenmediğiniz diyeceksiniz biliyorum ama yinede fikrinizi almak istedim

saat bu
http://www.sanalpazar.com/Orient-Fdb080 ... isp5004919
-

Symurg1907
-
Pachenkov » 26 May 2013, 23:39
Symurg1907 yazdı:Tolgi06 yazdı:Saatcell'den 2 alışverişim oldu. Ürün ilk iş gününde kargolanıyor.Sorunsuz ve problemsiz her şey.
sizce seçtiğim saat hoş mu? Bütün arkadaşlarıma sordum çok beğenende oldu, hiç beğenmeyende

kararsızlık çok kötü
edit: önemli olan sizin beğenip beğenmediğiniz diyeceksiniz biliyorum ama yinede fikrinizi almak istedim

saat bu
Bana sormamişsiniz ama cevaplamak istedim

Camı hardlex dedikleri için 2 kere almaktan vazgeçtiğim tasarımını çok beğendiğim bir saat. Sonra Orient Usa dan öğrendim ki camı kristalmiş. Kesinlikle en yakın zamanda bu saatten alacağım

-

Pachenkov
-
Symurg1907 » 26 May 2013, 23:49
Wacker yazdı:Symurg1907 yazdı:Tolgi06 yazdı:Saatcell'den 2 alışverişim oldu. Ürün ilk iş gününde kargolanıyor.Sorunsuz ve problemsiz her şey.

kararsızlık çok kötü

saat bu
Bana sormamişsiniz ama cevaplamak istedim

Camı hardlex dedikleri için 2 kere almaktan vazgeçtiğim tasarımını çok beğendiğim bir saat. Sonra Orient Usa dan öğrendim ki camı kristalmiş. Kesinlikle en yakın zamanda bu saatten alacağım

en son o arkadaş cevapladığı için ona yazdım fikirlerinizi öğrenmek isterim

haftalardır düşünüp taşınıyorum hem otomatik istiyorum hem o fiyat aralığında aynı zamandada çok süslü olmayan saat bu.. başkada bulamadım zaten. Alsam rahatlicam artık geri dönüş olmayacağı için

-

Symurg1907
-
Pachenkov » 27 May 2013, 00:02
Rotary motary hikaye Orient şahane, al gitsin

:-)
-

Pachenkov
-
altanos » 27 May 2013, 02:36
geliyor sanırım bu sefer
Anladığım kadarı ile iskeletten ümidi kesseniz de, mekanizma biraz olsun görünsün istiyorsunuz, o zaman yeni bir orient önerisiyle kafanızı karıştırmayacağım

Bu arada sayenizde ilk otomatik saatimin modelini buldum

"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
-

altanos
-
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: alicem, drmalibu, Eterna, yus49 ve 92 misafir