TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Interrail Gezisi Tavsiye

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Interrail Gezisi Tavsiye

Mesaj herofb » 18 May 2013, 10:04

Lan olum kurt olan geceleri gelip foruma yazimi yazar ne kurtlugumu gordun :) fotolarin amaci Serkan kardesimize karsilasacagi tabloyu gostermek

Bu arada kulturel gezi icin tabiki Paris harika olacaktir bir de cruise'un bende balayi icin uygun olmadigini dusunuyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 18 May 2013, 10:07

Yok abi sen tam ev babası kuzu gibi adamsın başka kurtlar var onlar kendilerini bilir :D Sana o yuzden şaşırdım zaten abi ahaha bu arada guzel fotograf cekmen için hatunlar gerekliymiş anladık :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Ynt: Interrail Gezisi Tavsiye

Mesaj hydrocon » 18 May 2013, 10:35

Cruise olayını bende düşündüm ama sonra vazgeçtim :)
Parisi liste başı yapalım..
Teşekkürlee hero :champ:
Baran sizinki de mutlu istediğiniz geçer umarım :champ:
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj altıkırkbeş » 21 May 2013, 01:45

Teşekkürler serkan :champ: benim rotam da roma,venedik,milano,güney fransa,barcelona,paris,amsterdam,berlin,münih,prag,bratislava,viyana 23 temmuz için biletimi aldım daha iki gün önce :)

SeRxx yazdı:Büyük bir engel çıkmazsa arkadaşımla bu yaz, İst. ->Lviv ->Kiev ->Odessa ->Kişinev -> Bükreş ->İst. turu yapmayı düşünüyoruz; zamanı gelince yardım isteyecem mutlaka :thumbup: :D

Altıkırkbeş, şimdiden iyi tatiller :champ:
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj altıkırkbeş » 21 May 2013, 01:47

Ayrıntılı yazmamıştım ama evet rotamıza bunlarda olmazsa olmazsa,özellikle nice'e gitmişken monacoyu da görmek farzmış :)

SerdarFB yazdı:Heyecan verici bir seyahat olacağı kesin. İtalya'da seyahat Roma'dan başlayıp sırası ile Floransa, Pisa görülebilir. Oradan sahil kasabaları olan Viareggio, Forte dei Marmi ile devam edip ver elini Genoa. Sonrasında belki Sanremo ve oradan da Nice e geçilir. :champ:
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj altıkırkbeş » 21 May 2013, 01:53

İsviçreye çok çok gitmek istiyordum,ancak italyadan baslanacak turda cok ters yerde kalıyor,ve ne yazıkki munihten gecmeyi düşünmüştüm ancak ordaki trenler yavas oldugu ve alpleri de gecmek gerektiği için her türlü isviçre hayalime elveda dedim ,en cok buna üzüldüm.Artık saat konusunda almanya ve italya ile idare edeceğim

Thevenin yazdı:Yok bu Kiev'in bir hikmeti var, gormek lazim, ekran basinda ayni tadi vermiyor :D

6ltıkı4kbe5 guzel baslik :thumbup: Interrail Gunlugu olarak da kullanilabilir :champ:
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Re: Interrail

Mesaj altıkırkbeş » 21 May 2013, 02:03

Başlığı açıp,sınavlardan dolayı unutup,sonra başlığım nerdeydi diye aradım gecenin bu vakti :)Resmi olarak biletleri aldık 23 temmuz öğle yemeğimizi romada yiyoruz,zorlu ve bir o kadar da eglenceli 22 gün olacak sanırım. hostelworld.com daki guidelineler buldum her şehir için nerde yenir nerde kalınır ,o çok işime yarayacak gibi.Bir de hosteller dışında couchsurfing.com dan insanlarla iletişime geçiyorum ,bir ikigün de olsa onların evinde de kalabiliriz uygun olursa,farklı bir macerada eklenir böylelikle :)

HeroFB yazdı:her gencin üniversite hayatı boyunca hayalini kurduğu ama amaan seneye gideriz diye bir türlü gidemediği interrail'e katılman bu yaşımda ve neredeyse tüm avrupayı gezmişken beni bile çok heyecanlandırdı , umarım gruptan kıvıran olmaz :) ve gerçekleştirirsiniz :champ:

şu an yine yurtdışındayım ve otelden çıkmam gerekiyor o yüzden yazamayacağım ama parça parça katkıda muhakkak bulunmak isterim

bu arada bence trip advisor'dan sen ufak bir liste yapmaya başla rota hakkında bizlerde bu listeden bazı yerleri silerek , bazı yerler ekleyerek katkıda bulunmaya çalışalım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj Thevenin » 21 May 2013, 02:06

altıkırkbeş yazdı:Artık saat konusunda almanya ve italya ile idare edeceğim

Baslik saat forumunda ama bana sorarsan saatleri es gec bu gezide :thumbup: :D

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners