TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarina Göre Tavsiye Edilen Saatler

Mesaj Bond » 05 Mar 2010, 22:52

Nicky, Dark çelik kayış demiş sen ne önermişsin :) Birde ben bu saati hiç beğenmedim ya amca saati gibi :lol:

Clk önericek çok saat varda Türkiyede satılmıyor, yoksa bu klasmanda 1000 TL bütçe için süper saatler var internette ama hep global satışlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 05 Mar 2010, 22:55

Yok bunun çelik kayışlısı da var, fikir olsun diye :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj everywhere » 05 Mar 2010, 23:09

türkiyedeki saat çeşitliliği çok az ciddi manada fiyat anlamında orta sınıfta yer alan çoğu firma türkiyede yok.yani orta fiyat aralığında seiko, tissot, hamilton gibi markalara ister istemez fikslenmiş durumdayız.çok begendiğim bi saati yurtdışı kaynakta görüyorum ama hem gümrükle uğraşmak istemiyor insan hem de karga felan ister istemez yurtiçi piyasanın bize sundukları ile yetinmek zorunda kalıyoruz.
Kullanıcı avatarı
everywhere

Mesaj Bond » 05 Mar 2010, 23:16

Mesela kişisel tavsiye olarak 1000 TL bütçe içerisinde önerebileceğim saat markalarından birisi Alman Steinhart. Ciddi markaların önemli modellerine benzer saatleri olsada mekanizma ve işçilik kalitesi, fiyat/performans oranı olarak gayet uygun ve güzel saatlerdir. Bu tarz birçok marka var elbette şu an yazmadım ama genel olarak ülkemizde distribütorleri bulunmadığı için buradan almak maalesef mümkün değil.

Nicky vardır haklısın, fiyat klasmanında bakarsak kalite olarak iyi bir markanın mekanik saati olduğuna şüphe yok, ben sadece tarz olarak pek beğenmedim. :) Türkiye'de indirimleri takip ederek Mido, Hamilton, Tissot gibi markalarında automatic ve kaliteli saatleride düşünülebilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 06 Mar 2010, 11:44

Dark, bu fiyata otomatik diye kasma al bir tane Seiko kinetic yada sportura olsun bitsin. Tissot'nun cok güzel quarz modelleri var rahatsiz etmeyecek ise sec bir tane. Jacques Le Mans ayni sekilde cok güzel modelleri olan firma.

Bütceni biraz yukari cekebilirsen Mido Belluna Gent ama deri kayis yine aynen Hamilton Khaki Field Automatic (H70685337) :(

Türkiye'de Doxa var mi? Varsa Trofeo modeline bak derim quarz ama güzel saat.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj cihan01 » 06 Mar 2010, 19:31

Merhaba

1400 TL'ye uzun zamandır almayı düşündüğüm Seiko Velatura aldım. Kesinlikle öneririm.
Kullanıcı avatarı
cihan01

Mesaj nickynick » 06 Mar 2010, 19:35

Cihan hoşgeldin foruma, üyelerimiz-tanışma bölümünde kendini tanıtırsan seviniriz.

Bu arada, yeni aldığın saatini Saat İncelemeleri bölümünde resimleriyle birlikte tanıtabilirsin bize.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj 2fast4u » 09 Mar 2010, 15:22

polemik i basarili klasmani icin tebrik ederim/Oris i 500 1500 arasina koyan arkadaslarida tebrik ederim 500tl hangi modeli alabiliriz cok merak ettim .Benim bildihim en dusuk diver modeli 1000 dolardan baslayan saatler yapiyorlar.Burada baz alinan fiyatlarin abuk sabuk siteler bazli degil bayii satis fiyati oldugunu varsayiyorum.Ayrica longines i prestiji eksik diye nitelendirmek cok degisik geldi.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners