TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 TL Bütçe İle Mekanik Saatimi Arıyorum

Mesaj altanos » 17 May 2013, 11:26

Symurg1907 yazdı:
altanos yazdı:arka sokaklar da bi ara Türkiye'nin en çok izlenen programıydı, reklam kokulu bir yazı, ben itimat etmezdim şahsen..

güzel kontra oldu ama problem benim bütçem 400-500 tl iken aradığım mekanik iskelet saatlerin fiyatlarının çok daha fazla olması.

Alınmaz demiyorum, elbet alınır siz istedikten sonra, ben şahsen çin malı saat aldım ve taktım da.
Söylemek istediğim; beğendiyseniz alın, motivasyonunuz ingiltere'nin en çok satan saati gibi mesnetsiz bir iddia olmasın..
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj altıkırkbeş » 17 May 2013, 16:05

+1

altanos yazdı:

Alınmaz demiyorum, elbet alınır siz istedikten sonra, ben şahsen çin malı saat aldım ve taktım da.
Söylemek istediğim; beğendiyseniz alın, motivasyonunuz ingiltere'nin en çok satan saati gibi mesnetsiz bir iddia olmasın..
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj uzbey33 » 17 May 2013, 16:06

collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj Symurg1907 » 17 May 2013, 18:47

Anladığım kadarıyla. skeleton'dan vazgeçmem gerekecek. sadece mekaniğe yöneleyim şimdilik
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Mesaj altanos » 17 May 2013, 21:41

Doğru karar :champ:
Şimdi yurt-içi bir sürü seçeneğiniz oldu :thumbup:
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj Symurg1907 » 18 May 2013, 00:01

altanos yazdı:Doğru karar :champ:
Şimdi yurt-içi bir sürü seçeneğiniz oldu :thumbup:

tavsiyelerinizi bekliyorum üstadım :) deri kordon ve spor.

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/fossil-me1098/

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/fossil-me1020/

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/fossil-me1114/

beni bulabildiklerim bunlar.
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

Mesaj refresh » 19 May 2013, 03:25

Symurg, yukarıdaki Fossil saatler malesef otomatik değil. Fossil bunları twist mekanizma olarak pazarlıyor, hem pilli hem mekanik (otomatik ) saatler. Bildiğim kadarıyla saniye kısmı mekanik bir düzenekte ve akarak ilerliyor, fakat saatin diğer kısımları enerjisini pilden alıyor. Bana kalırsa görsel olarak başarılı sayılsa da, yukarı saydığım sebepler nedeniyle ucube saatler. Uzak durmak gerek.

Senin yerinde olsam 300 TL ile Türkiye sınırları içerisinde Orient veya Seiko'ları inceler seçimi yapardım. Yukarıda önerilen iskelet Swatch'tan ben de kullanıyorum, dikkat çekici ve şık bir model olmasına rağmen kalite hissi vermekten uzak. Geçen sağanak yağmur vardı, çıkardım çantaya attım, havadan nem kapacak gibi duruyor :D
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj Symurg1907 » 19 May 2013, 23:50

refresh yazdı:Symurg, yukarıdaki Fossil saatler malesef otomatik değil. Fossil bunları twist mekanizma olarak pazarlıyor, hem pilli hem mekanik (otomatik ) saatler. Bildiğim kadarıyla saniye kısmı mekanik bir düzenekte ve akarak ilerliyor, fakat saatin diğer kısımları enerjisini pilden alıyor. Bana kalırsa görsel olarak başarılı sayılsa da, yukarı saydığım sebepler nedeniyle ucube saatler. Uzak durmak gerek.

Senin yerinde olsam 300 TL ile Türkiye sınırları içerisinde Orient veya Seiko'ları inceler seçimi yapardım. Yukarıda önerilen iskelet Swatch'tan ben de kullanıyorum, dikkat çekici ve şık bir model olmasına rağmen kalite hissi vermekten uzak. Geçen sağanak yağmur vardı, çıkardım çantaya attım, havadan nem kapacak gibi duruyor :D

uyarınız için çok teşekkürler dikkate alacağım. ama kısa süre içinde bi saat beğenemezsem kafayı yeme olasılığım çok yüksek :)
Kullanıcı avatarı
Symurg1907

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners