TSF icerisinde saat ve gelir dagilimi, Rolex ve Mafya, Gösteris ve saat v.s. gibi bir sürü anlamsiz hicbir sekilde bir kaliba sigmayan varos kaynakli basliklar acildi yada mesajlar atildi.
Ama hic SAAT VE GENEL KÜLTÜR diye bir baslik gördünüz mü? Simdi bu basligi ben acmak istiyorum...
Saat ve Genel Kültür arasinda ki iliskiyi yazin bana lütfen.
Ben kendi görüsümü yazayim.
Saat bir kültürdür. Markasi, modeli, mekanizmasi ne olursa olsun herkesin anlam veremeyecegi kimise göre saplanti kimsine göre hastalik bana göre bir kültürdür. Malzemesinden isciligine, mekanizmasindan kadranina, tarihinden geleneklerine gercek bir kültür. Bir tarafta böyle bir kültüre gönül vermisken diger taraftan ülkemiz icerisinde olanlara bu sekilde sagir kalmak bana büyük bir tezat gibi geliyor.
Yanlis anlasilmasin ben burada politikadan bahsetmiyorum. Burasi bir forum ve hicbir sekilde politik polemiklere acik olmamali. Ancak 45 kisinin hayatini kaybettigi, Halkimizin ÖSO adi verilen el-kaide bazli bir terör örgütü ile catismalar yasadigi bir ortamda bu kadar sessiz ve tepkisiz kalmak bana anlamsiz geliyor. Ben TSF üyelerine inancimi bundan 1,5 sene önce askerlerimiz cekirdek gibi tek tek topraga düserken kaybettim. O yüzden forumu terk ettim. Inancim buarada ki insanlarin farkli oldugu yönünde idi. Tepki veren insan sayisi bir elin parmaklarini gecmeyecek kadardi. Kimilerinden ise negatif tepkiler aldim. Politika yapiyorum ortaligi karistiriyorum diye.
Arkadas, ulus devleti korumak, cumhuriyeti korumak, en yüce degerlerimiz olan laiklik, milliyetcilik, ulus devlet, esitlik v.b. degerleri korumak politika yapmak degildir. Bu senin ve benim en önde gelen hakkimdir. Ölenlerden bir tanesi senin yakinin olsa su anda bu mesaji okurken oturdugun koltukta ayni zevkle oturmana müsade edebilirmiyidi diye düsünmeni isterim.
Simdi tekrar kolunuzda ki saate bakmanizi istiyor ve sunu soruyorum. O saat sana ne ifade ediyor? Gösteris? Kültür? Ask? Teknik? farketmez. Size ne ifade ettigini buraya yazin. Altina da neden bu kadar tepkisiz kalindiginizi yazin. Eger bir cevap veremiyorsaniz, hem o saatleri cöpe atin hem de bu isleri birakin!!!
75 milyonun her bir ferdine deger veren BÜLENT AKTAS...
NOT : Bu mesaja da politika diyorsaniz vay sizin halinize...