TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 1000 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi

Mesaj kagankagan » 10 May 2013, 22:29

cok acıklayıcı oldu elınıze saglık tesekkurler
Kullanıcı avatarı
kagankagan

Re: Ynt: 1000 TL Bütçeli Otomatik Saat Önerisi

Mesaj herobabyFB » 10 May 2013, 22:40

Metal bilezikli bir prs 516 iyi bir tercih olur. Simdiden hayirli olsun.
Kullanıcı avatarı
herobabyFB

Mesaj altanos » 10 May 2013, 23:00

PRS 516 güzel öneri, kasa+ boynuz ile bilezik mükemel oturuyor, hatlar keskin, segmentinden daha kaliteli his veriyor bana göre..
Steinhart'ı sadece elinize ulaştığında görebileceksiniz bileğinizde, ve biraz gümrük masrafınız olacak saatin üzerine..

Bu iki saat de TSF'de hızlı işlem gören saatler, sıkılırsanız kolayca satabilirsiniz. Certina bi tık daha yukarıda görünse de belki biraz daha bekletir diğerlerine göre değerine satmak istediğinizde..

@Basto, ben PRS'nin siyahını inceledim ama mavi olanını canlı görmedim, siyahtan daha mı kötü duruyor, görsellerde iyi gibi ?

Son olarak, sadece visodate'ler özelinde değil, day date bir arada, üstelik farklı fon renginde, sizce de saatin kadranını katletmiyor mu :?:
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj basto » 10 May 2013, 23:44

altanos, siyah visodate'te beyaz day-date katlediyor evet. Benzeri örnekler eğer indislerle aynı renk değilse gnel olarak katleder. Ama siyah kadranda indisler beyazdır, date indisin yerini almıştır ve beyazdır durumunda tamamlayıcı hale dönüşür. PRS'de ise hem indis duruyor hem date beyaz. Visodate kadar göze batmıyor. Ama kadran büyük ve tek parça olduğundan siyah date boğabilirdi saati belki. Beyaz hareketlendirmiş sanki.

PRS'de mavinin kadran rengi insanları cezbediyor. Ama bakmayın fotolara öyle her zaman ışıl ışıl renk değiştirmiyor. Genelde tek parça koyu lacivert, siyah arası kalıyor. Ancak bazı ışık şartlarında çok güzel bir tonu var bunu da itiraf etmeliyiz :)

Asıl farkları kadran rengi değil zaten. Benim siyahı savunma nedenim bezel ile kadran arasında beyaz halka olmayışı. Böyle olunca kadran ile bezel bütünleşiyor, tasarım bölünmüyor. Ayrıca indislerin gerçek boyutu ortaya çıkıyor ve bezeldeki çizgilerile bütünleşiyor. Mavide indis var mı yok mu belli değil. Yoksa mavi olanda halka olmayan versiyon olsaydı onu tavsiye ederdim. Aşağıda bakabilirsiniz:

Resim

Resim
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj altanos » 10 May 2013, 23:59

Basto, zaman ayırıp uzun uzun ve gayet açıklayıcı yazmışsın çok teşekkürler :champ: .

Bu arada, yakında senin nickin de renklenir, altında da 0-2500 yetkilsi yazarsa hiç şaşırmam :)
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj basto » 11 May 2013, 00:16

Evet evet 0-2500 olayını az çok çözdüğüme inanıyorum artık. Kendi kullandığım saatlerin dışında her gördüğüm saatçiye girip hiç bilmiyormuş gibi bütün saatlere bakıyorum. Bir de sürekli benim gibi bazı arkadaşlarla görüşüp onlarla konuşuyoruz falan filan....

Estagfirullah rica ederim, büyük zevkle yapıyorum.

Ama gönül 2500-10000 arası arzular oldu altanos ;) ne bileyim bir Master Collection, bir Aqua Terra, bir SMP Bond Edition, abartıyorum ama bir El Primero filan...
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj SeRxx » 11 May 2013, 00:27

Gönlünü dinle basto ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj basto » 11 May 2013, 00:41

Üzerimde baskı var Serxx, para biriktir de evlen evlen artık yaşın geçiyor diyorlar. Gönlüm evlenmekte değil halbuki Aqua Terra'da :)

Neyse konuyu baltalamayayım. Nerede kalmıştık? Haa, siyah PRS 516 bakın ;) tarzı hoşunuza giderse de onun yerine PR516 GL alın.

Tissot bana bi tane hediye etsin artık şundan. Bu saati anlatmaktan dilimde tüy bitiyor ;)
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hasankzc, hellamer, kesikparmak, MrPandül ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners