Thevenin yazdı:Bir de boylesi var. Dovmelik
@TheRolexForums
Thevenin yazdı:Bir de boylesi var. Dovmelik
@TheRolexForums
Ahbob yazdı:Arkadaslar, agabeyler, ustadlar.
Yukaridaki watchido.com ile ilgili hicbir yerde bir bilgi bulamadim. Acaba bu siteden daha once alisveris yapan oldu mu ? Veya 22 mm nato kayis alabilecegim bir internet sitesi onerebilir misiniz ? Ozellikle ikinci postta 2fast'in koydugu resimdeki kayis tarzinda birsey ariyorum.

Slayer39 yazdı:Ahbob yazdı:Arkadaslar, agabeyler, ustadlar.
Yukaridaki watchido.com ile ilgili hicbir yerde bir bilgi bulamadim. Acaba bu siteden daha once alisveris yapan oldu mu ? Veya 22 mm nato kayis alabilecegim bir internet sitesi onerebilir misiniz ? Ozellikle ikinci postta 2fast'in koydugu resimdeki kayis tarzinda birsey ariyorum.
Aradan baya bir zaman geçmiş ama yinede cevap vereyim, geçenlerde bu siteden 2'li paket aldım, iki gün içinde elime geçti, bu konuda hızlılar. Daha önce Nato kayış kullanmadım, kıyaslama yapmam mümkün değil lakin genel görüntü başarılı. Bir kaç haftadır kullanıyorum, deliklerde, kenarlarda ve çeliğinde herhangi bir deformasyona şahit olmadım, renklerde son derece canlı. Her ne kadar satıcı geçenlerde acemice davranıp formdan zılgıtyemiş olsada bence ürünleri fena değil. Yurt dışıyla falan uğraşmak istemezseniz, ki ben bu konuda biraz ürkek davranıyorum, iyi bir alternatif.
![]()
Uploaded with ImageShack.us
basto yazdı:Slayer39 yazdı:Ahbob yazdı:Arkadaslar, agabeyler, ustadlar.
Aradan baya bir zaman geçmiş ama yinede cevap vereyim, geçenlerde bu siteden 2'li paket aldım, iki gün içinde elime geçti, bu konuda hızlılar. Daha önce Nato kayış kullanmadım, kıyaslama yapmam mümkün değil lakin genel görüntü başarılı. Bir kaç haftadır kullanıyorum, deliklerde, kenarlarda ve çeliğinde herhangi bir deformasyona şahit olmadım, renklerde son derece canlı. Her ne kadar satıcı geçenlerde acemice davranıp formdan zılgıtyemiş olsada bence ürünleri fena değil. Yurt dışıyla falan uğraşmak istemezseniz, ki ben bu konuda biraz ürkek davranıyorum, iyi bir alternatif.
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Watchido'dan ben de 2 kayış aldım. Bence pahalı ama kalitesi o paraya göre düşük kayışlar. Yine de ülkemizde renk ve ebat olarak en bol seçenek orada. Bir de kapıda ödeme vs seçeneği güzel. Alınca 2-3 tane alıp birim maliyeti düşürmek lazım.
maiii yazdı:Ben alışveriş yaptım. Çok güzel bir zulu kayış aldim. Bayağı kaliteli idi. Güvenilir bence
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 325 misafir
|
||||||||||||||