TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient FDB08004B0 Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient FDB08004B0 Öneri

Mesaj ufukcpr » 29 Nis 2013, 22:51

Merhaba arkadaşlar şu sıralar acilen bir otomatik saat edinmek istiyorum. Kafamda belirlediğim 2-3 model var ancak bunları yazın yurt dışından getirmek için bekliyorum. Ve içimdeki o otomatik sevdasını şimdilik bir saat alarak bastırayım derken Orient FDB08004B0 ile karşılaştım sizce bu saate güvenebilirmiyim ? Başlangıç olarak yarı iskelet olursa daha iyi olacağı kanısındayım ( kendisini izlemek hissetmek istiyorum ) aslında 1000 tl ye kadar fln çıkabilirim bu rakamlarda sizlerin farklı önerileri olabilir mi ?

Birde;
Aslında http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-113692-Orient-FDB08005W0.htmlrengini daha çok beğendim fakat stokta olmadığından http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-113691-Orient-FDB08004B0.htmlrengide olabilir diye düşündüm.Cuma pazarlama tecrübesi olanlar stoklar ne kadar zamanda yenilenir ? Dediğim gibi 2-3 gün içerisinde koluma takmak istiyorum =))

Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ufukcpr

Re: Orient FDB08004B0 Öneri

Mesaj adamentium » 30 Nis 2013, 14:06

Cuma pazarlama tecrübem var lakin olayın Cuma pazarlama ile bir ilgisi yok. Cuma pazarlamının sattığı Orientler Karpa'nın Türkiyeye getirip distribütörlüğünü yaptığı ürünler. Karpanın stoklarında varsa eğer Cuma pazarlamanın da stoklarında olur , yoksa olmaz. Bu noktada önce Karpayı arayıp stok sormakta fayda var ( Stokta olduğunu belirttiğiniz renk içinde sorun. Çünkü stokları güncellenmeyebiliyor ) Eğer stokta yok bilgisi verilirse de Karpayı arayın. 1 ay içinde yeni parti ürünleri gelecek istediğiniz ürünün gelip gelmeyeceğini sorabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
adamentium

Mesaj ufukcpr » 01 May 2013, 12:03

yönlendirme için teşekkürler ürünün geleceğini belirttiler beklemenin daha mantıklı olacağına karar verdim.
Kullanıcı avatarı
ufukcpr

Mesaj adamentium » 01 May 2013, 13:28

ufukcpr yazdı:yönlendirme için teşekkürler ürünün geleceğini belirttiler beklemenin daha mantıklı olacağına karar verdim.

Rica ederim. En fazla 25-30 gün beklersiniz. Yeni parti ürünler geleceği için tercih seçeneğiniz de çoğalabilir. Saatcell , Cuma Pazarlama gibi siteleri ara ara takip etmenizi tavsiye ederim. Her ikisi de Karpa satıcısı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
adamentium

Mesaj Irenicus » 03 May 2013, 11:21

1000 TL'ye kadar çıkabiliyorsanız Orient'in Racing Skeleton modelini de bakabilirsiniz. 2-3 hafta kadar önce Eminönü'ndeki Konyalı Saat'te görmüştüm.

http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-104812-Orient-CFT00001B0---CD-Seti-Hediye-.html
Do you cling to the past‚ or can you see through the pain?
Kullanıcı avatarı
Irenicus

Mesaj ufukcpr » 03 May 2013, 12:12

Irenicus yazdı:1000 TL'ye kadar çıkabiliyorsanız Orient'in Racing Skeleton modelini de bakabilirsiniz. 2-3 hafta kadar önce Eminönü'ndeki Konyalı Saat'te görmüştüm.

http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-104812-Orient-CFT00001B0---CD-Seti-Hediye-.html

Bu saatte güzelmiş fakat şuan için biraz daha sade klasiğe yakın bir saate ihtiyaç duyuyorum.

Bu arada önerdiğiniz saatte Cuma pazarlamada stokta görünmüyor '' adamentium '' nickli arkadaşın önerdiği gibi yeni parti mallarda belki farklı modelller gelebilir =))
Kullanıcı avatarı
ufukcpr

Mesaj kızılbulut » 10 May 2013, 09:29

ufukcpr beyaz ve rakamlı kadranı yaklaşık 8aydır kullanıyorum.Saatcell den almıştım.Orjinal.Diğer kadranlılara göre daha estetik duruyor.Kadranı çevreleyen kasa kısmı ince ve kadran beyaz renkli olduğundan saat xl görüntüsü veriyor.Kalın bilekli olmama rağmen iri bir saat duruşu veriyor.(Kasa çapı:41 mm olmasına rağmen)Akrep ve yelkovan ile rakam üstlerindeki fosforlar gece çok güzel parlıyor.Fakat iskelet kadran olmasına rağmen saatin çalışması dikkatli bakmayınca görülmüyor.Salınım çarkı altta kaldığı için.Fakat ben canım sıkılınca çalışmasını izlerim ,tıpkı kalp atışı gibi saatimin yaşadığını anlarım.Antalyada olduğumdan deri kayış yazın dezavantaj oluyor.Teri emiyor,sertleşiyor ve koku yapıyor.Sadece saat olarak kullnacaksanız harika bir saat.Gün,tarih vb.özellikler bulunmuyor.
Kullanıcı avatarı
kızılbulut

Mesaj aok3 » 09 Ağu 2014, 23:15

Merhaba, hikayenin üstünde baya geçmiş ama bir şansımı denemek istiyorum.
Okulu bitirip yeni işe başlamış biri olarak bende ilk saatimi almak istiyorum ve aynı şekilde FDB08004B0 'e denk geldim.

Benim sorum;
İzlediğim videoda executive esteem yazıyor modelin önünde (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=Ti6vTmtaaC4 )
Bu videoki ürün Ufuk arkadaşımızın paylaştığı linkteki FDB08004B0 ile aynı ürün mü yoksa, executive esteem denen özel bir versiyon mu vardır?

Görsellere güvenmiyorum pek,gelen ürün hayal kırıklığı olmasın :)
Şimdiden tşkler.
Kullanıcı avatarı
aok3

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: selimbayezid ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners